“Πρωταθλητής στα χαρτιά ο Παναιγιάλειος, απαιτούμε σεβασμό και να αποκατασταθεί η αδικία”

Print Friendly, PDF & Email

Αδικημένοι αισθάνονται στην Αχαϊκή με την τροπή που πήραν τα πράγματα στα τοπικά πρωταθλήματα μετά την οριστική διακοπή που επέβαλε η ΕΠΟ. Παρότι η Αχαϊκή τερμάτισε πρώτη στον Α’ όμιλο της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας, πρωταθλητής της κατηγορίας θεωρείται ο πρωτοπόρος του άλλου ομίλου (Β’), Παναιγιάλειος διότι στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, που δεν ολοκληρώθηκαν, έχει έναν βαθμό περισσότερο από την Αχαϊκή.

“Προτεραιότητα είναι η υγεία και μία ομαλή μετάβαση στην καθημερινότητα. Με όλον τον σεβασμό προς τον Παναιγιάλειο, δεν είναι πρωταθλητής όπως τον παρουσιάζουν τα τοπικά σάιτ. Είναι πρωταθλητής στα χαρτιά. Δεν αγωνίστηκε με τις τέσσερις ομάδες του Ομίλου για να πάρει τον τίτλο. Και η Αχαϊκή δεν είναι δευτεραθλήτρια, αλλά πρωταθλήτρια του Ομίλου της», δηλώνει ο παράγοντας της Αχαϊκής, Βασίλης Καρβουνιάρης και προσθέτει:

«Είναι μια μεγάλη αδικία αυτό που γίνεται. Δεν είναι ευθύνη της ΕΠΣ Αχαΐας, αλλά ζητάμε από την ΕΠΟ να πάρει τις αποφάσεις που πρέπει για να υπάρχει ίση μεταχείριση, όχι να μας τιμωρεί μ’ αυτόν τον τρόπο. Εχουμε εμπιστοσύνη στην ΕΠΣ Αχαΐας ότι θα κάνει αυτά που πρέπει προκειμένου να δικαιωθούμε στο τέλος. Κλείνουμε 100 χρόνια ιστορίας και θέλουμε να γιορτάσουμε τα γενέθλια της ομάδας, όχι τον θάνατό της. Επαναλαμβάνω, δεν γίνεται να παραμείνουν ομάδες στη Γ’ Εθνική που είχαν υποβιβαστεί και μαθηματικά, και να μην ανέβουμε εμείς που τερματίσαμε πρώτοι και δαπανήσαμε πολλά χρήματα. Απαιτούμε λίγο σεβασμό και θέλουμε να αποκατασταθεί η αδικία».

Πηγή: pelop.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή