ΣΔΠ Ηρκλείου κατά Ιωαννίδη: “Η προληπτική λογοκρισία θυμίζει άλλες εποχές που όλοι οι παλαιότεροι θέλουμε να ξεχάσουμε”

Print Friendly, PDF & Email
Ανακοίνωση ΣΔΠΗ: Το ΔΣ του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Ένωσης Διαιτητών κ. Γιανναδάκη Μανόλη για την αναλυτική ενημέρωση που μας έκανε για τις τελευταίες εξελίξεις και τον νέο νόμο πού ψηφίστηκε στην Βουλή.
Οι Σύνδεσμοι πλέον αποκτούν ενεργό ρόλο και κ. Γιανναδάκης μας εξήγησε πως θα γίνει η ομαλή μετάβαση και η εγγραφή όλων των διαιτητών στους Συνδέσμους.
Ταυτόχρονα θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας στον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας ΕΠΣΗ κ. Ιωαννίδη Γιώργο για την συμπεριφορά του απέναντι στον Πρόεδρο του ΣΔΠΗ Κοκκινάκη Βασίλη.
Συγκεκριμένα ο κ. Κοκκινάκης πήγε στην συγκέντρωση των διαιτητών την Δευτέρα 6/3/23 και ζήτησε να μιλήσει προκειμένου να καλέσει τα μέλη στην ενημέρωση με τον κ. Γιανναδάκη. Ο κ. Ιωαννίδης εφαρμόζοντας προληπτική λογοκρισία του ζήτησε να του πει ιδιαιτέρως τι θα πει στα μέλη και μετα αν του επιτρεπόταν θα μιλούσε.
Η προληπτική λογοκρισία θυμίζει άλλες εποχές που όλοι οι παλαιότεροι θέλουμε να ξεχάσουμε και σε καμιά περίπτωση δεν ταιριάζει με αυτό που λέγεται στις Δημοκρατίες ελευθερία του λόγου. Πόσο πιο χαμηλά ακόμη μπορούμε να φτάσουμε; Τον αφήνουμε στην κρίση σας.
Για το ΔΣ
 Ο Πρόεδρος Κοκκινάκης Βασίλης
Ο Γραμματέας Βιδάκης Φρίξος”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή