Σόου Φιλιππούση στην ΕΕ/ΕΠΟ: Δεν είμαι υπάλληλος. Είμαι στέλεχος, είμαι όργανο, είμαι…

Print Friendly, PDF & Email

Το φέρει βαρέως ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ, Ιάκωβος Acting Φιλιππούσης, και το εξέφρασε στη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, στην οποία, αυτή τη φορά, πήρε μέρος:

“Με αποκαλούν υπάλληλο. Δεν είμαι υπάλληλος, είμαι στέλεχος, είμαι όργανο όπως η Εκτελεστική Επιτροπή και ο πρόεδρος…”,  φέρεται να είπε με πονεμένη οργή και παράπονο.

Του απάντησε ο Μ. Γκαγκάτσης:”Κι εγώ είμαι διευθύνων σύμβουλος, αλλά υπάλληλος στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι ντροπή να είσαι υπάλληλος, αφού πληρώνεσαι…”

Ο Φιλιππούσης πάτησε φρένο. Δεν επέμεινε να μετατρέψει τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ σε group therapy με θέμα τον αυτοπροσδιορισμό του.

Δεν αποκλείεται, όμως, ν’ ακολουθήσει άλλο δρόμο: Να απευθύνει σχετικό ερώτημα, ως συνηθίζει, στην πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου, Συμμόρφωσης και Διακυβέρνησης, Δ. Μπιτζούνη και να παρουσιάσει την απάντησή της, για το πως πρέπει να τον προσφωνούν, στην επόμενη συνερδρίαση της Ε.Ε., που θ’ αποφασίσει να είναι παρών. Πιθανόν, μ’ αυτόν τον τρόπο βρει το δίκιο του και… αυτοπραγματωθεί.

Άλλωστε, όπως φέρεται να είπε στη χθεσινή συνρεδρίαση της Ε.Ε. ο ρόλος της “επιτροπής Μπιτζούνη” είναι σαν αυτόν του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (σ.σ.!!!), εννοώντας ότι οι θέσεις της (της επιτροπής) επί των ερωτημάτων του (του Φιλιππούση), πρέπει να υποχρεωτικά να υιοθετούνται και να εφαρμόζονται.

Όμως και πάλι του απάντησε ο Μ. Γκαγκάτσης λέγοντάς του ότι ο ρόλος της “επιτροπής Μπιτζούνη” είναι μόνο συμβουλευτικός…

Διαβάστε ακόμα:

“Αν δεν τα βρουν Μπαλτάκος και Φιλιππούσης πρέπει ν’ αποχωρήσει ο υπάλληλος – Ψευδή και με δόλο τα ποσά που βγήκαν για τις ΕΠΣ”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή