Σπανέας: Δε μας χρειάζεται ο Σουηδός αρχιδιαιτητής αφού έχουμε αρχιδιαιτητή τον Μάνταλο που ορίζει διαιτητές

Print Friendly, PDF & Email

“Για την σκέψη να εφαρμοστεί η αποβολή λίγων λεπτών στο ποδόσφαιρο, την ελληνική διαιτησία, το VAR και τον αρχιδιαιτητή μίλησε ο Γιώργος Σπανέας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»

Για την ολιγόλεπτη αποβολη: «Μέχρι να βγει και να μπει θα χρειαστούμε περίπου 20 λεπτά. Να δούμε και το VAR αν ισχύει ή όχι, θα θέλουμε ακόμη περισσότερο (γέλια). Έχει χαθεί ο ερωτισμός στο ποδόσφαιρο, το μόνο που απασχολεί το φίλαθλο είναι ο διαιτητής. Στεναχωριέμαι θα το κάνουμε packman και άδικα φτιάχνουν νέα γήπεδα.

Για το VAR: «Το VAR έχει κάνει καλή δουλειά και ίσως προσαρμοστεί για να μην χρειάζεται τόσο πολύ χρόνο. Θα εξελιχθεί και είναι καλό γιατί έτσι δεν υπάρχει τόση αμφισβήτηση. Έγινε μια καλή αρχή, η αμφισβήτηση είναι ελάχιστη».

Για το νέο αρχιδιαιτητή: «Δεν είναι εδώ. Θα έπρεπε να είναι εδώ την επόμενη ημέρα. Προέρχεται από μια χώρα που δεν έχει VAR εμείς την έχουμε όμως αυτή την τεχνολογία. Δεν μπορούμε να μιλάμε σαν διαιτητές και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Υπάρχει αρχιδιαιτητής, ο κ. Μάνταλος. Τι θα αλλάξει με την παρουσία του Σουηδού συναδέλφου; Τι κάνει και ο Μάνταλος; Ορίζει διαιτητές. Οι ξένοι τι έκαναν; Φταίνε οι Ελληνες για όλα και πάντα. Δεν κολλάνε κάποια πράγματα και για αυτό υπάρχει η αμφισβήτηση. Πληρώνεται ενώ δεν είναι εδώ; Δεν ξέρω. Αν πληρώνεται, καλό θα ήταν τα χρήματα αυτά να πάνε στις ενώσεις. Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει. Ας μείνει ο Μάνταλος μέχρι να τελειώσει η χρονιά και μετα βλέπουμε».

Για τη διαιτησία: «Η διαιτησία τα τελευταία χρόνια πάει προς το καλύτερο. Προσπαθεί ο Έλληνας διαιτητής, έχει πολλές πιέσεις όμως. Γιατί εδώ πριν μπει ο διαιτητής στο γήπεδο σκεφτόμαστε τον Μάνταλο που τον όρισε και μετά με τον διαιτητή. Ασχολούμαστε μόνο με τον διαιτητή. Πώς να τον σεβαστούν μετά; Ο Παπαπέτρου πήγε στην Πορτογαλία και ήταν πολύ καλός, τον καταχειροκρότησαν αλλά εδώ στην Ελλάδα δεν συμβαίνει αυτό».”

Πηγή: Metropolis

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή