“Θ’ αποτελεί εγγύηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο αν ο Γκαγκάτσης είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ”

Print Friendly, PDF & Email

Σε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό City 106,1 και στην εκπομπή Ντουέτο ο Κυριάκος Κυριάκος, μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υποστήριξε μεταξύ άλλων τα εξής:

 

“Για τις συνθήκες στο πρωτάθλημα και το θέμα της διαιτησίας: Το πρωτάθλημα ήταν καλό, γιατί όταν υπάρχουν 4 άμεσοι ανταγωνιστές και ισχυροί επιχειρηματίες, οι ενέργειες του ενός, εξουδετερώνονται από των άλλων τριών από μόνες τους. Δεν μπορεί ένας για πολύ καιρό να αλλοιώνει τους όρους. Ο διαιτητής στο τέλος όντως, που ήταν και elite, αν το παιχνίδι δεν είχε εξελιχθεί καλά θα είχε πάρα πολύ μερίδιο στην κουβέντα. Η αποβολή του Μιχαηλίδη και κυρίως η πρώτη κίτρινη και η γενικότερη στάση του, η μη αποβολή του Βερστράτε στο τάκλιν στον Κωνσταντέλια με βάσει τη φιλοσοφία που έδειξε, ήταν σημεία που προβληματίζουν…

Θα γινόταν μεγάλη κουβέντα αν η έκβαση ήταν διαφορετική. Υπήρχαν στιγμές στη σεζόν που τα πράγματα πήγαν να χαλάσουν, αλλά σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι ήταν ένα δίκαιο πρωτάθλημα κι αυτό, κάνει τη νίκη του ΠΑΟΚ ακόμη πιο σημαντική.

Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε ούτε τα μίνιμουμ που παίρνει μία μεγάλη ομάδα. Δεν είχε κομβικές αποφάσεις υπέρ του, δεν είχε λάθη. Ήταν ένα πρωτάθλημα εναντίον όλων, πραγματικά!

Για τις εκλογές της ΕΠΟ και τον Μάκη Γκαγκάτση: Δεδομένο ότι θα είναι υποψήφιος δεν είναι. Θα είναι μία απώλεια ενός συνεργάτη, φίλου, με τον οποίο είμαστε χρόνια μαζί αν γίνει αυτό. Το να γεννάει όμως ο ΠΑΟΚ στελέχη του ανώτατου επιπέδου είναι καλό. Είναι γρήγορος στην σκέψη, δεν φοβάται την ευθύνη. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και δεν τον πιάνεις αδιάβαστο. Συσπειρώνει γύρω τους συνεργάτες που δίνουν τη ζωή τους στην υπηρεσία του ΠΑΟΚ. Είναι ένας άνθρωπος που έφτασε στο ανώτατο επίπεδο. Δεν είναι εύκολο να βρεις ανθρώπους να αντέχουν την πίεση και την ευθύνη του ΠΑΟΚ.

Θα είναι μία απώλεια αν αποφασιστεί αυτό, αλλά για τον ίδιο, τον Μάκη και -φυσικά- τον ΠΑΟΚ που θέλει να αγωνίζεται σε ένα περιβάλλον ισονομίας, αν θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ θα αποτελεί εγγύηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την επόμενη μέρα. Είμαστε όλοι επιρρεπείς στις αποφάσεις τώρα. Να αφήσουμε 1-2 ημέρες και θα δούμε μετά τι θα γίνει. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους στην ΠΑΕ, σε όλους τους εργαζόμενους.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή