Θωμαϊδης σε Koυπτσίδη: “Κάνατε τον ταξιθέτη στα δερμάντινα των 120 θέσεων”

Print Friendly, PDF & Email

Το μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, Δ. Κουπτσίδης, μιλώντας στη “Δίκη στο Open” για τον τελικό Κυπέλλου είπε ότι “δεν έριξε τα καπνογόνα η ΕΠΟ”, ότι δεν ξέρει ποιος έχει την ευθύνη να επιστρέψει τα χρήματα στους φιλάθλους που τα ζητούν επειδή δεν μπορέσαν παρότι αγόρασαν εισιτήριο να παρακολουθήσουν τον τελικό, ότι “δεν υπήρξε περίπτωση υπουργού που συνοδευόταν στα δερμάτινα καθίσματα από το γιό του και δύο φίλους του γιού του” και ότι “Τσίπρας και Γεωργιάδης επέλεξαν να κάτσουν στα πλαστικά καθίσματα για να βρίσκονται ανάμεσα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού”.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Κ. Θωμαϊδης, του είπε: “Κάνατε τον ταξιθέτη στα δερμάντινα των 120 θέσεων”.

Μεταξύ άλλων, ο Κουπτσίδης υποστήριξε:

«Η ΕΠΟ έχει την ευθύνη της διοργάνωσης πάντα σε συνεργασία με την αστυνομία. Την ασφάλεια των φιλάθλων όμως την έχει αποκλειστικά η αστυνομία. Εμείς ως ΕΠΟ κάναμε αλλεπάλληλες συσκέψεις με την αστυνομία για το πώς θα κυλήσει ο μεγάλος τελικός. Η ΕΠΟ πήρε εντολές από την αστυνομία για το τι πρέπει να κάνει ως Ομοσπονδία κι αυτές οι οδηγίες ακολουθήθηκαν κανονικά.

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν το καλύτερο, όμως έγινε ένας τελικός με πάρα πολύ κόσμο που τελείωσε κανονικά. Θα κάνουμε μια καταγραφή όσων έγινε και θα απαντήσουμε για όσα συνέβησαν πριν και κατά τη διάρκεια του τελικού»

Ο κ.Κουπτσίδης πρόσθεσε: «Εγώ δεν ξέρω τι γίνεται με την υπόθεση της αδειοδότησης του Άρη αλλά παρότι ΑΕΚτσής μου αρέσει ότι κερδίζεις στο γήπεδο, να μην σου στερείται νομικά. Ο Άρης ότι κέρδισε το κέρδισε μέσα στο γήπεδο»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή