“Τη βεντέτα με τον ΠΑΟΚ επιλέγει ο Αυγενάκης – Ζήτημα τιμής η πολιτική του τιμωρία”

Print Friendly, PDF & Email
Για τους Γ. και Ν. Σαββίδη υπάρχει βούλευμα παραπομπής σε δίκη για αδίκημα που είναι κακούργημα. Με βάση το νόμο ο Γ. Σαββίδης δεν μπορεί να είναι μέλος ΔΣ ΑΑΕ, ενώ φέρεται ότι τον περασμένο Ιούλιο υπέβαλε υπεύθυνη δήλωση στην ΕΕΑ ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπό του τα κωλύματα του νόμου.

H σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει: 

«Η στιγμή που όλοι περιμέναμε… Η ΕΕΑ, των Τζουλάκηδων και των Αρκούδηδων, των αγαπημένων εργαλείων του Λευτέρη Αυγενάκη, έψαξε να βρει τη στιγμή της για να εκδικηθεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον διεθνή εξευτελισμό στο CAS σχετικά την πλεκτάνη της δήθεν πολυϊδιοκτησίας που πήγε να στήσει εναντίον της.

Σήμερα οι εντολοδόχοι της ΕΕΑ, καλούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για εξηγήσεις σχετικά με προσωπική υπόθεση του Γιώργου Σαββίδη, γεγονός για το οποίο υπάρχει πλήρης άγνοια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση η κατάληξη για εκείνους θα είναι η ίδια, ωστόσο εφιστούμε την προσοχή για ακόμη μια φορά στον Λευτέρη Αυγενάκη, που επιλέγει τη βεντέτα με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας απέδειξε ότι είναι ηθικά και νομικά ισχυρά κατοχυρωμένη, για να μη σας επιτρέψει να κάνετε εσείς τις προεκλογικές σας εξυπηρετήσεις.

Πλέον για εμάς αποτελεί ζήτημα τιμής η πολιτική σας τιμωρία και η οριστική σας αποχώρηση από τα αθλητικά δρώμενα της χώρας, ως ο πιο εμπαθής και επικίνδυνος υφυπουργός αθλητισμού της ιστορίας. Ήδη η παραμονή σας στη θέση σας μας προκαλεί έκπληξη και δυσαρέσκεια για την Κυβέρνηση, που σας επιτρέπει να γελοιοποιείτε την ισονομία, τους θεσμούς και δυστυχώς και τη γενέτειρά σας».

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή