Σε αυτό το Παγκόσμιο παίζεις μπάλα με το Mundoball του Πάμε Στοίχημα – Μπαίνεις στο OPAP Store App, προβλέπεις σωστά, κερδίζεις πόντους και διεκδικείς ένα αυτοκίνητο και πλούσια δώρα

Mundoball, το νέο δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων μέσω της εφαρμογής OPAP Store App.
Print Friendly, PDF & Email

 

Ένα νέο παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο OPAP Store App από το Πάμε Στοίχημα, για να συνοδεύσει τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και να μοιράσει πλούσια δώρα.

Πρόκειται για το Mundoball, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων μέσω της εφαρμογής OPAP Store App. «Στόχος είναι να προβλέψεις το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας των αγώνων που πραγματοποιούνται καθημερινά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έτσι, κερδίζεις βαθμούς και ανεβαίνεις θέσεις στον πίνακα κατάταξης που διαμορφώνεται», τονίζει ο κ. Αντώνης Γιαννόπουλος, υπάλληλος σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Αιγάλεω.

«Αυτοί που θα συγκεντρώσουν τους περισσοτέρους βαθμούς και τερματίσουν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα κερδίσουν πλούσια δώρα, μεταξύ των οποίων ένα αυτοκίνητο», υπογραμμίζει.

Αντώνης Γιαννόπουλος, υπάλληλος σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Αιγάλεω.

Αυτή η μάχη θα κριθεί στον πόντο

Το Μundoball σου δίνει την δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου πρωτάθλημα με την παρέα σου και να ανταγωνίζεστε μεταξύ σας σε έναν ξεχωριστό  πίνακα κατάταξης, επιπρόσθετα του γενικού. «Σε κάθε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπορείς να συγκεντρώσεις βαθμούς ανάλογα με το αν έχεις προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα,  το σκορ γηπεδούχου, το σκορ φιλοξενούμενου και το ακριβές σκορ», σημειώνει ο κ. Γιαννόπουλος, ενώ τονίζει πως «όλα είναι θέμα προβλέψεων. Το μόνο που χρειάζεται είναι το ΟPAP Store App».

Το μόνο που χρειάζεται για να παίξεις Mundoball, είναι το ΟPAP Store App.
Το μόνο που χρειάζεται για να παίξεις Mundoball, είναι το ΟPAP Store App.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή