Το μυστικό της επιτυχίας του Κωσταρέλου και της Coffee Island – Πώς το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward» εκτόξευσε τις δύο εταιρείες 

Print Friendly, PDF & Email

Η βιομηχανία τροφίμων και ποτών είναι ένας από τους πλέον δυναμικούς και ανταγωνιστικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Για αυτό και το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward» εστιάζει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα. Γιατί με την κατάλληλη υποστήριξη και καθοδήγηση μπορούν να γίνουν success stories, όπως έκαναν οι εταιρείες Κωσταρέλος και Coffee Island.

Πρόκειται για δύο επιχειρήσεις, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έκαναν άλματα προόδου, χάριν στην πολύτιμη βοήθεια του «ΟΠΑΠ Forward». Ανέπτυξαν το δίκτυό τους, αύξησαν τον τζίρο τους και δημιούργησαν νέες θέσεις εργασίας.

 

«Με κέρδισαν οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ»

Από το 1999 μέχρι σήμερα, η Coffee Island δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις του καφέ να απολαμβάνουν μία μεγάλη ποικιλία από specialty καφέ, αλλά και πλήθος χρηστικών αντικειμένων για την παρασκευή ενός γευστικού, άκρως ποιοτικού καφέ στο σπίτι.

«Με κέρδισαν οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ», τονίζει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Coffee Island, εξηγώντας πώς πήρε την απόφαση να μπει στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward» το 2018. Από τότε μέχρι σήμερα, είδε την εταιρεία του να αναπτύσσεται πάνω από 30%.

«Συνεχίζουμε την ανάπτυξη του δικτύου μας σε Ελλάδα και εξωτερικό»

Το Τυροκομείο Κωσταρέλου, εδώ και τρεις γενιές, έχει καθιερωθεί για τα εκλεκτά τυριά και γαλακτοκομικά προϊόντα που παράγει, με βάση το ελληνικό φρέσκο γάλα.

Από το 2019 μέχρι σήμερα, με τη σωστή καθοδήγηση των ανθρώπων του «ΟΠΑΠ Forward», η επιχείρηση αναπτύσσει το δίκτυό της σε Ελλάδα και εξωτερικό, δημιουργώντας παράλληλα νέα προϊόντα, όπως τονίζει ο Κυριάκος Κωσταρέλος, ιδιοκτήτης του τυροκομείου και των καταστημάτων «Κωσταρέλος».

Το επιτυχημένο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward» υλοποιείται σε συνεργασία με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό στήριξης της επιχειρηματικότητας Endeavor Greece. Εφέτος, εγκαινιάζει τον πέμπτο κύκλο του, με στόχο να βοηθήσει ακόμη περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και κατ’ επέκταση να ενισχύσουν την ελληνική αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και για τις συμμετέχουσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο www.opapcsr.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή