Το Spetses Mini Marathon “τρέχει” και… αναδασώνει!

Print Friendly, PDF & Email

Το Spetses Mini Marathon που θα διεξαχθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου στις Σπέτσες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους φορείς του νησιού και θα ανακοινώσει τις δράσεις του, ώστε, να συνδράμει με τον τρόπο του, στην αποκατάσταση της ζημιάς που άφησε πίσω της η φωτιά.

Μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού της χώρας και σίγουρα η μεγαλύτερη των Σπετσών με συμμετοχές από ολόκληρο τον κόσμο, αναλαμβάνει δράση.

Αναλυτικά:

Η φωτιά που ξέσπασε στις Σπέτσες την 1η Αυγούστου άφησε έντονα τα σημάδια της στο νησί. Από την πρώτη στιγμή τα Social Media του Spetses Mini Marathon δέχθηκαν βομβαρδισμό μηνυμάτων συμπαράστασης και προτροπής από τους χιλιάδες φίλους της διοργάνωσης και των Σπετσών, προκειμένου να συνδράμει στην αποκατάσταση της ζημιάς στο νησί.

Μια τέτοια προσπάθεια, ωστόσο, για να στεφθεί από επιτυχία χρειάζεται σωστούς χειρισμούς, οργάνωση και σωστή μελέτη.

Γι αυτόν τον λόγο ο οργανισμός του Spetses Mini Marathon βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Δήμο Σπετσών και το Δασαρχείο, προκειμένου να ακολουθηθεί η ενδεδειγμένη διαδικασία.

Το Σεπτέμβριο θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες και ο τρόπος με τον οποίο όλοι μαζί θα βοηθήσουμε στην αποκατάσταση της περιοχής των Αγίων Ανάργυρων και της Ξυλοκέριζας, ενώ θα υπάρξουν δράσεις και ενημέρωση τις ημέρες διεξαγωγής του 7ου SMM που θα γίνει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου (6-8/10/2017) στο νησί.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φίλους του Spetses Mini Marathon για την ενεργοποίησή τους. Κινούμενοι με γνώμονα την αρχή ότι το δάσος πρέπει να ξαναγίνεται δάσος, όλοι μαζί είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψουμε στη γη την ομορφιά που της στέρησε η πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή