Τραγωδία στη Βαρυμπόμπη: Νεκροί βρέθηκαν τρεις άνδρες σε φρεάτιο 8 μέτρων

Print Friendly, PDF & Email

Tρεις άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί τα ξημερώματα σε φρεάτιο 8 μέτρων στη Βαρυμπόμπη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για νεαρά άτομα, τα οποία ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από την Πυροσβεστική στην περιοχή Φλόγα της Βαρυμπόμπης. Για την ανάσυρσή τους επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ στη συνέχεια τα άτομα μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN TV, το φρεάτιο δεν είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή, βρίσκεται σε δάσος και μέχρι στιγμής άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες του συμβάντος. Έχουν γίνει προσαγωγές τριών ατόμων που βρίσκονταν κοντά στο σημείο, τα οποία δίνουν καταθέσεις στην Αστυνομία, ενώ οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για το περιστατικό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομικής ρεπόρτερ του OPEN TV, Μίνας Καραμήτρου, τα θύματα φαίνεται πως έψαχναν για χρυσό. Σε αυτή την εκτίμηση κλίνουν οι έρευνες των Αρχών, καθώς η Πυροσβεστική εντόπισε στο σημείο μία αυτοσχέδια σκάλα, με την οποία κατέβαιναν στον πυθμένα του πηγαδιού, τη γεννήτρια την οποία είχαν τοποθετήσει επίσης μέσα στο πηγάδι καθώς και ένα αυτοσχέδιο σωλήνα που είχαν τοποθετήσει για να βγαίνουν τα αέρια από τις εργασίες τους. Μοιάζει αρκετά πιθανό τα τρία άτομα να πέθαναν από αναθυμιάσεις.

Πηγή: ethnos

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή