Τρία χρόνια tzoker.gr:  Γενέθλια με νέα ιστοσελίδα, εμπλουτισμένο περιεχόμενο και μοναδικές προσφορές

Print Friendly, PDF & Email

Τα τρίτα του γενέθλια γιορτάζει το tzoker.gr και προσφέρει μια νέα ανανεωμένη εμπειρία  σε  όσους παίζουν ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου. To ολοκαίνουργιο tzoker.gr υποδέχεται τους παίκτες σε καινούργιο περιβάλλον, με εμπλουτισμένο περιεχόμενο, νέες δυνατότητες γρήγορης κατάθεσης δελτίου και αποκλειστικές online λειτουργίες που κάνουν το παιχνίδι πιο διαδραστικό και διασκεδαστικό.

Οι πρωτάρηδες του tzoker.gr μπορούν να βρουν, μάλιστα, μια προσφορά καλωσορίσματος, ενώ για όλους τους διαδικτυακούς παίκτες, από σήμερα έως και τις 31 Μαρτίου, υπάρχει μια μοναδική προσφορά για τα γενέθλια του ΤΖΟΚΕΡ online. Μπαίνοντας στο tzoker.gr, οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα και για τις δύο προσφορές, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη κατάθεση δελτίου

Στην αποψινή κλήρωση, οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ διεκδικούν ποσό που ανέρχεται σε 1,6 εκατ. ευρώ. Το tzoker.gr τους δίνει τη δυνατότητα να καταθέσουν το δελτίο τους, εύκολα και γρήγορα, από όπου κι αν βρίσκονται. Επιπλέον, στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του παιχνιδιού μπορούν πλέον να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με ένα κλικ.

Στο tzoker.gr οι παίκτες μπορούν να βρουν, επίσης, προσφορές και επιβραβεύσεις, αλλά και να παρακολουθούν ζωντανά τις κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, στις 22:00.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή