“Μπάχαλο στην ΕΠΟ: Άλλαξαν τρεις φορές μέσα σε δύο ημέρες οι ορισμοί της Γ’ Εθνικής”

Print Friendly, PDF & Email

Άνω κάτω έγινε πάλι ο 6ος Όμιλος της Γ’ Εθνικής, με την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ να αλλάζει εκ νέου τους ορισμούς της 20ής Αγωνιστικής, για τρίτη φορά μέσα σε 2 μέρες! Μετά την αναβολή του παιχνιδιού ΑΟ Καραβά-Πανελευσινιακού (19η Αγωνιστική) και τον επανορισμό του για το προσεχές Σάββατο (19/3), η ΕΠΟ όρισε τα ματς της 20ής Αγωνιστικής να διεξαχθούν εμβόλιμα την Τετάρτη (23/3).

Ο Αιολικός με αίτημα του ζήτησε το δικό του ματς με αντίπαλο τον Αστέρα Βάρης να γίνει κανονικά την Κυριακή (20/3) για συγκοινωνιακούς λόγους και παρότι αρχικά έγινε αποδεκτό, τελικώς η ΕΠΟ πήρε… πίσω την απόφαση της, ορίζοντας όλα τα ματς της 20ής Αγωνιστικής για την Κυριακή (27/3).

Στην ομάδα της Μυτιλήνης είναι έξαλλοι με τη διοργανώτρια αρχή, εκτιμώντας ότι αγνοεί τις νησιωτικές ομάδες και τα έξοδα μετακίνησης τους, παίρνοντας αποφάσεις ελαφρά τη καρδία, λες και μια ομάδα από τη Μυτιλήνη ταξιδεύει με… πούλμαν από γειτονιά σε γειτονιά. Διοικητικοί κύκλοι επισημαίνουν αυτή την ώρα πως η ομάδα επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων της, εξετάζοντας τις επόμενες κινήσεις της.

Πηγή: sportlesvos.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή