Τζακ Ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ για 3,1 εκατομμύρια ευρώ

Print Friendly, PDF & Email

Σε ρυθμούς τζακ ποτ και μεγάλων κερδών βρίσκεται και πάλι το ΤΖΟΚΕΡ, καθώς η αποψινή κλήρωση του παιχνιδιού αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 3,1 εκατομμύρια ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που μοιράζει το παιχνίδι μέσα στο 2021.

Από το πρωί η κίνηση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι αυξημένη, καθώς έχουν απομείνει μόνο λίγες ώρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για κατάθεση δελτίων, στις 21:30. Άλλοι πάλι προτιμούν να καταθέσουν το δελτίο τους διαδικτυακά στο tzoker.gr.

Όπως τονίζει η κα. Αναστασία Κωστάκη, Ολυμπιονίκης με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Γυναικών το 2004, και ιδιοκτήτρια ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Ν. Ιωνία από το 2009, «πάντα τα τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ φέρνουν περισσότερους πελάτες στο κατάστημα. Η αποκορύφωση γίνεται όσο πλησιάζει η κλήρωση, τις τελευταίες ώρες. Με την επαναλειτουργία του καταστήματος μετά το lockdown και τα μέτρα που ακολουθούμε για την προστασία όλων, η διαδικασία κατάθεσης δελτίων γίνεται γρήγορα. Μπαίνουν, συμπληρώνουν το δελτίο τους, το καταθέτουν και φεύγουν».

Τύχη με σύστημα

 

Εκτός, όμως, από τη συμπλήρωση ενός απλού δελτίου με «5+1» τυχερούς αριθμούς, το παιχνίδι προσφέρει και τη δυνατότητα να παίξει κάποιος περισσότερους αριθμούς, μέσα από ένα σύστημα. «Υπάρχουν τα λεγόμενα Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης και τα Τυποποιημένα Συστήματα», επισημαίνει η κα. Νατάσα Εξάρχου, υπεύθυνη του καταστήματος της κας. Κωστάκη τα 10 τελευταία χρόνια. «Τα Πλήρη Συστήματα παίζονται επιλέγοντας περισσότερους από 5 αριθμούς στο πρώτο πεδίο των 45 αριθμών ή/και περισσότερους από 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ. Συμπληρώνοντας περισσότερους αριθμούς και στα δύο πεδία, αυξάνει κανείς τον αριθμό των στηλών του δελτίου. Για παράδειγμα, εάν επιλέξει κάποιος 7 αριθμούς από το πεδίο των 45 αριθμών δημιουργούνται 21 στήλες. Αντίστοιχα, εάν επιλέξει 10 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ, δημιουργούνται 10 στήλες. Όπως είναι λογικό, σε περίπτωση, επιτυχίας σε κάποια κατηγορία του παιχνιδιού προκύπτουν πολλαπλά κέρδη και στις χαμηλότερες κατηγορίες», εξηγεί η κα. Εξάρχου.

Η κα. Νατάσα Εξάρχου, υπεύθυνη του πρακτορείου ΟΠΑΠ  της κας. Αναστασίας Κωστάκη στην Νέα Ιωνία

 

«Βέβαια, όσοι θέλουν το δελτίο τους να έχει χαμηλότερο κόστος μπορούν να επιλέξουν ένα από τα 10 Τυποποιημένα Συστήματα. Τα συστήματα αυτά δίνουν τη δυνατότητα να συμμετέχει κάποιος με λιγότερες στήλες, άρα και χαμηλότερο κόστος, από ένα πλήρες σύστημα, επιλέγοντας το ίδιο πλήθος αριθμών», προσθέτει.

 «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» για τους παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ

 

Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, που καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μπορούν να συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις». Kατεβάζοντας την εφαρμογή OPAPP, παίζουν, σκανάρουν τον λαχνό τους και μπαίνουν σε κληρώσεις για να κερδίζουν επιβραβεύσεις και άλλα δώρα. Για τo «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και τις επιβραβεύσεις που παρέχονται μέσω αυτού στα εγγεγραμμένα μέλη του προγράμματος ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την εφαρμογή ή ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή