ΤΖΟΚΕΡ: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των 2 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Print Friendly, PDF & Email

Σε 2 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το μεγάλο έπαθλο που μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ, ύστερα από επτά συνεχόμενες κληρώσεις χωρίς νικητή στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού. Από το πρωί οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ επισκέπτονται το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ για να καταθέσουν τα δελτία τους εν όψει της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00.

«Η προσέλευση παικτών είναι αυξημένη από  χθες, καθώς στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ της περασμένης Κυριακής σημειώθηκε νέο τζακ ποτ, ανεβάζοντας το διανεμόμενο ποσό της πρώτης κατηγορίας στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν το ποσό αυτό ή ένα από τα μικρότερα έπαθλα του παιχνιδιού θα πρέπει να καταθέσουν τα δελτία τους έως τις 21:30», εξηγεί ο Βασίλης Μαυρουδής, ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Καβάλα.

Πόλος έλξης και για παραθεριστές

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Μαυρουδή βρίσκεται επί της οδού Φιλικής Εταιρείας, κοντά στο παλιό λιμάνι της Καβάλας. «Το κατάστημά μας βρίσκεται σε μια δημοφιλή τουριστική περιοχή της πόλης και κάθε καλοκαίρι μας επισκέπτονται πολλοί παραθεριστές. Ειδικά όταν υπάρχει τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ, πολλοί από τους επισκέπτες της περιοχής κάνουν και μια στάση εδώ για να δοκιμάσουν την τύχη τους», σημειώνει ο κ. Μαυρουδής.

Ο Βασίλης Μαυρουδής άνοιξε το κατάστημα ΟΠΑΠ με αριθμό 100027 το 2019. «Λειτουργούμε δύο χρόνια και μέχρι στιγμής δεν έχουμε δώσει κάποιο μεγάλο έπαθλο στο ΤΖΟΚΕΡ. Ωστόσο, έχουμε αναδείξει νικητές σε άλλα παιχνίδια. Το πρώτο διάστημα λειτουργίας του καταστήματός μας, μάλιστα, ένας πελάτης μας κέρδισε 50.000 ευρώ στο Εθνικό Λαχείο», δηλώνει ο κ. Μαυρουδής.

Ζωντανά η κλήρωση στις 22:00

Η κατάθεση δελτίων για την αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιείται έως τις 21:30 στα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ. Η κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή