Τζώρτζογλου για Γκαγκάτση: “Κορυφαίος παράγοντας με ήθος, εμπειρία, μεράκι, με ένα σπάνιο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό προφίλ”

Print Friendly, PDF & Email

 

Με ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου και υποψήφιος για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ,  Νίκος Τζώρτζογλου, συνεχάρη τον Μάκη Γκαγκάτση, που είναι ο μοναδικος υποψήφιος για την προεδρία της ομοσπονδίας. 
 
 Η ανάρτηση Τζώρτζογλου έχει ως εξής:
«Αγαπητέ μου Μάκη… Κουμπάρε και Φίλε… Είχα τονίσει εδώ και αρκετό διάστημα ότι είσαι ένας Κορυφαίος παράγοντας με ήθος, με εμπειρία, με μεράκι, με ένα σπάνιο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό προφίλ κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε με τον πιο ηχηρό τρόπο. 
 
Εκ μέρους ολόκληρης της ποδοσφαιρικής κοινότητας του Νομού Ηρακλείου δέξου τους θερμότερους χαιρετισμούς και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την μοναδική αυτή επιτυχία σου να είσαι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της Ε.Π.Ο. Η δέσμευση σου για σταθερότητα, ισονομία και ανάπτυξη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου σε μια νέα βάση, σε συνδυασμό με τις αδιαμφισβήτητες ηγετικές σου ικανότητες και τα προσωπικά σου προσόντα μπορούν αναμφίβολα να διαδραματίσουν ζωτικό ρόλο στην καθοδήγηση του αθλήματος μας προς υψηλότερο και ποιοτικότερο επίπεδο.
 
 Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα πετύχεις γιατί έχεις την εμπειρία αλλά πολύ περισσότερο έχεις το όραμα για την ανάπτυξη ενός καλύτερου ποδoσφαίρου στην Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα. 
 
Εύχομαι καλή τύχη, δύναμη και κάθε επιτυχία για όλες τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά σου για την ολοκλήρωση αυτής της νέας εντολής, ανυπομονώ, αγαπητέ Πρόεδρε, να σε δω ξανά σύντομα για να σε συγχαρώ προσωπικά».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή