Τζώρτζογλου: “Ποδοσφαιρικό πραξικόπημα  ΕΠΟ και ΚΕΔ ο ορισμός του διαιτητη Βαγγέλη Μανούχου”

Print Friendly, PDF & Email
Θέση για τον ορισμό του Μανούχου στον αγώνα ΑΕΚ – Άρης, κατά παράβαση της απόφασης για Έλληνες διαιτητές στους αγώνες μεταξύ των ομάδων των Big-5 όπως ομόθυμα υποστηρίζουν ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, αλλά και βάσει όσων ισχυριζόταν η ίδια η ΑΕΚ τον περασμένο Σεπτέμβριο, πήρε μέσω ανάρτησης στο facebook o πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Ν. Τζώρτζογλου.
Στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:
Ποδοσφαιρικό πραξικόπημα  ΕΠΟ και ΚΕΔ ο ορισμός του διαιτητη Βαγγέλη Μανούχου..
Υπήρξε ή όχι ομόφωνη συμφωνία για ξένους διαιτητές στα play offs της Super League των ομαδων δηλαδη που διεκδικούν το πρωτάθλημα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια?
Ποια είναι η πιο ισχυρή συμφωνία
1.μία ομόφωνη συμφωνία όλων για ξένους διαιτητές στα play off  ή 2. μία συμφωνία που θα γίνει μεταξύ δύο ομόχρωμων και θα ορίζει  Ελληνα διαιτητη τον Βαγγέλη Μανούχο γνωστό και ως Mr. Μezoura?
Ειναι αυτος ο ορισμός ή όχι ποδοσφαιρικό πραξικόπημα της ΕΠΟ αρα και της ΚΕΔ?
Ο ορισμός ενός έλληνα διαιτητή επειδή συμφωνούν και το “απαιτουν” δυο ΠΑΕ μήπως λέω με αυτό τον τρόπο επιτρέπουν ή μάλλον “καθοδηγούν”  μια αδιάφορη ομάδα να επιλέξει το πρωταθλητή της σεζόν 2023 – 2024?
Ο χρυσοπληρωμένος υπάλληλος γνωστός και ως “ψιλοφώνης”, ο ανθρωπος που ο Σταύρος Κοντονής “φύτεψε” στην Ομοσπονδία το 2016 και που μας στοιχίζει 150.000 ευρώ το χρόνο (χωρις τα …αλλα) και που ουσιαστικά διοικεί σήμερα το Ελληνικό ποδόσφαιρο αρα και την Κ.Ε.Δ τι έχει να πει?”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή