Ξέσπασμα Aλαφούζου: “Θυγατρικές ομάδες, φοβισμένοι διαιτητές, άχρηστο υπουργείο αθλητισμού, βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης”!

Print Friendly, PDF & Email

Δηλώσεις μετά το 2-2 του Παναθηναϊκού με τη Λαμία έκανε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Ι. Αλαφούζος, αναφερόμενος σε “θυγατρικές ομάδες”, “φοβισμένους διαιτητές” και “άχρηστο υπουργείο αθλητισμού”

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος:

«Θέλω να διαμαρτυρηθώ για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο, για να έχει κόσμο και επιτυχία πρέπει να έχουν όλες οι ομάδες τις ίδιες συνθήκες. Εδώ έχουμε ομάδες με θυγατρικές ομάδες. Έχουμε διαιτητές οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο, είτε φοβούνται είτε για οτιδήποτε δεν θέλουν να σφυρίξουν εμας και να μας σφυρίξουν πέναλτι επειδή όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν πως παίρνουμε πέναλτι.

Αν θέλετε ειδικά σήμερα, εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι έχουμε τεράστιο θέμα ππυ αποδεικνύει την απόλυτη προκατάληψη της διαιτησίας με τις καθυστερήσεις που έδωσε. Τα πέντε λεπτά που έδωσε ήταν αστεία. Το λέω για την ΚΕΔ και όλους, είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει.

Ως κερασάκι στην τούρτα έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης. Έχουμε ένα άχρηστο υπουργείο αθλητισμού το οποίο δεν ξέρει τι κάνει. Δεν πάει καθόλου καλά η κατάσταση, δυστυχώς»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή