Ανακοίνωση κατά Aυγενάκη από τους οργανωμένους του Εθνικού

Print Friendly, PDF & Email

 Ο μεγαλύτερος οπαδικός σύνδεσμου του Εθνικού Πειραιώς εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή τη στάση που είχε κρατήσει ο νέος υφυπουργός αθλητισμού στην υπόθεση με τη δολοφονία του Κώστα Κατσούλη του οπαδού των Πειραιωτών που είχε χάσει τη ζωή του από χτυπήματα στο γήπεδο του Ηροδότου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επειδή οι πολιτικές εξελίξεις των ημερών και ειδικότερα όσες αφορούν τον αθλητισμό είναι ζητήματα που αφορούν τον σύνδεσμο μας, δεν μπορούμε να μη πάρουμε θέση σε αυτή γελειοτητα που παρακολουθούμε.

Βλέπουμε λοιπόν την ανάθεση του υφυπουργείου αθλητισμού σε κάποιον κύριο Αυγενάκη.

Ο εν λόγω κύριος, είναι αυτός που 10 ημέρες μετά την δολοφονία του αδερφού μας ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ, πήρε την πρωτοβουλία να ανεβεί στην Αθήνα στην απολογία του Ηροδότου στην πειθαρχική επιτροπή.

Και δεν έφτασε μόνο αυτό, ακόμη και μετά την τιμωρία του σωματείου της ντροπής, έκανε σχετική ερώτηση στο ελληνικό κοινοβούλιο για την μείωση της ποινής.

Συμπεραίνοντας, ο νέος υφυπουργός αθλητισμού είναι ένας άνθρωπος που για ψηφοθηρικούς λόγους υποστήριξε το σωματείο των δολοφόνων και ζήτησε την μείωση της ποινής για μια δολοφονία που διεπράχθη άνανδρα εντός γηπέδου.

Για ποια λοιπόν εξυγίανση μιλάτε;;;;

Με άτομα τέτοιου παρελθόντος θα έρθει η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Με τέτοιους ανθρώπους θα προστατευτούν τα δικαιώματα όλων των πραγματικών οπαδών;

Βέβαια η πολιτεία θα καταδικάζει τη βία, όμως η ίδια θα έχει την πραγματική ευθύνη για την συντήρηση των οπαδικων στρατών και την παρακμή του ελληνικού αθλητισμού, όταν άνθρωποι δικοί της έχουν αβαντάρει δολοφόνους.

Κώστα ζεις, είσαι εδώ μαζί μας…

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή