Αστέρας Ιτέας: “Στον αέρα η συμμετοχή μας με εντολή της ΕΠΣ Φωκίδας λόγω οφειλών”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αστέρας Ιτέας με ανάρτησή του στα social media αποκαλύπτει ότι η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής με την Αναγέννηση Αρτας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι στον αέρα διότι η ΕΠΣ Φωκίδας αρνείται να δώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών στην ομάδα, λόγω οφειλών προς την ΕΠΣ.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ

Όσοι παρακολουθούν τη πορεία της ομάδας ξέρουν ότι έχει γίνει μια τιτάνια προσπάθεια για να καταφέρει η ομάδα θα κατέβει στην Γ εθνική κατηγορία

Είναι γνωστό ότι μέχρι πριν μια εβδομάδα η ομάδα μας είχε μόλις 1 δελτίο

Μετά από τεράστιο αγώνα δρόμου ,άπειρο χρόνο αλλά και παρά πολύ για τις εποχές χρήμα ο Αστερας κατάφερε να συγκεντρώσει 15 παιδιά που από εβδομάδα θα είναι 20 ώστε να παρουσιαστεί αξιόμαχος στο επερχόμενο πρωτάθλημα .

ΔΥΣΤΥΧΩΣ λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο ισόβιο πρόεδρο της ΕΠΣ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ που αρνείται πεισματικά να μας δώσει τα δελτία για τον αυριανό αγώνα επειδή του ζητήσαμε να τα πληρώσουμε τη Δευτέρα ,την στιγμή που του έχουμε ήδη διακανονίσει προηγούμενες οφειλές και τη στιγμή που του δίναμε προσωπική συναλλαγματική του προέδρου κυρίου Μαντούβαλου ως εγγύηση .

Στα αξιοσημείωτα ότι και τα υπόλοιπα μέλη της ΕΠΣ η δηλώνουν παραίτηση ,η δηλώνουν άγνοια η δηλώνουν άρνηση να βοηθήσουν το σωματείο του νόμου να κατέλθει.

Από εδώ και πέρα το βάρος είναι εξ ολοκλήρου στον κύριο ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ και στο συμβούλιο και ότι συμβεί βαραίνει μόνο αυτούς τους << κυρίους >>.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχουν καταλάβει ότι διοικούν ποδόσφαιρο και η διοίκηση απαιτεί πρωτοβουλίες και σθένος

Κρίμα κύριοι”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή