Αστυνομία: Έτσι έγινε το ρεντεβού Παναθηναϊκών – Ολυμπιακών στου Ζωγράφου

Print Friendly, PDF & Email

“Ραντεβού θανάτου” που είχε κανονιστεί για τις 6 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, σε πάρκο στη γωνία των οδών Ξηρογιάννη και Μπισκίνη, στου Ζωγράφου, είχαν κανονίσει χούλιγκανς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, σημερινό ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη στην Καθημερινή “περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν νωρίτερα συναντηθεί στην Πανεπιστημιούπολη, κινήθηκαν προς το σημείο συνάντησης με κράνη, κουκούλες και κρατώντας ρόπαλα και σφυριά.

Εκεί, τους περίμεναν 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού, που με τη σειρά τους είχαν νωρίτερα μαζευτεί έξω από τα γραφεία του συνδέσμου της ομάδας τους, ένα τετράγωνο μακριά. Ξέσπασαν άγριες συμπλοκές με λοστούς, μαχαίρια, πέτρες, φωτοβολίδες ευθείας βολής και βόμβες μολότοφ, οι οποίες έληξαν με την επέμβαση των ΜΑΤ και της ομάδας «Δράση» (πρώην ΔΕΛΤΑ).

Οι αστυνομικοί είχαν έγκαιρα ειδοποιηθεί από συναδέλφους τους, στο τμήμα Προστασίας Αθλητισμού της Ασφάλειας.

Οι τελευταίοι είχαν πληροφορηθεί το πρωί του Σαββάτου ότι με αφορμή τον αγώνα βόλεϊ γυναικών Ηλυσιακός – Ολυμπιακός, οπαδοί του Ολυμπιακού θα μετέβαιναν στο κλειστό γυμναστήριο Ζωγράφου, όπου θα ήταν συγκεντρωμένοι και οπαδοί του Παναθηναϊκού. Στα επεισόδια συνελήφθησαν 16 άτομα, 14 οπαδοί του Ολυμπιακού και 2 του Παναθηναϊκού, οι οποίοι χθες απολογήθηκαν στον ανακριτή. Ενας προφυλακίσθηκε και οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή