«Γελοιότητες όσα συμβαίνουν τη χρονιά της εξυγίανσης»

Print Friendly, PDF & Email

Την αντίθεσή της αναφορικά με την απόφαση της Super League να αλλάξει η ποινή υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτούμενες ομάδες εξέφρασε η Αυτόνομη Θύρα 10, χαρακτηρίζοντας «γελοιότητες όσα συμβαίνουν τη χρονιά της εξυγιάνησης».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Άλλη μια μέρα περηφάνιας ξημέρωσε για τους οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ στη χώρα που γέννησε κατά την αρχαιότητα την κωμωδία και κατόρθωσε να την εξελίξει και με την πάροδο των αιώνων να την κάνει γελοιότητα.

Μόνο ως γελοιότητες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν όσα συμβαίνουν στη σουπερ κλίκα τη φετινή χρονιά της εξυγίανσης και είμαστε πολύ χαρούμενοι που δε μας θέλατε μαζί σας σε αυτό το θίασο.

Σήμερα λοιπόν γράφεται άλλη μια αράδα στην ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ. Όπως το 1980 υποβιβαστήκαμε για δωροδοκία και λίγα χρόνια μετά άλλαξε η ποινή που επιβάλλονταν στις καταδικασθέντες για δωροδοκία ομάδες. Όπως το 2011 υποβιβαστήκαμε ως μη αδειοδοτημένη ομάδα και την επόμενη χρονιά άλλαξε η ποινή για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες. Έτσι και το 2017 ο ΗΡΑΚΛΗΣ υποβιβάζετε εξωαγωνιστικά ως μη αδειοδοτημένη ομάδα και λίγους μήνες μετά αλλάζει και πάλι ο νόμος και πλέον οι μη αδειοδοτούμενες ομάδες δεν θα υποβιβάζονται.

Αυτά γράφει η ιστορία σήμερα και γι’ αυτή την ιστορία θα είμαστε περήφανοι. Θα είμαστε περήφανοι που δεν μας έσωσε κανένας κομπότης, κανένας μποροβήλος, κανένας μαρινάκης, κανένας σαββίδης, κανένας μελισσανίδης και πάει λέγοντας. Ισα ισα χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο που όλοι αυτοί πολέμησαν την ομάδα μας και μας απέβαλλαν από το «συνεταιρισμό» τους.

Εμείς από τη μεριά μας σαν οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ ποτέ μα ποτέ δεν θα απαιτήσουμε τον εξωαγωνιστικό υποβιβασμό κάποιας ομάδας. Περάσαμε τον Γολγοθά αυτόν τρεις φορές και ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει αλλά και πόσο άδικο είναι για μια ομάδα να πληρώνει τα εγκλήματα των παραγόντων της. Δεν μας ενοχλεί που δεν υποβιβάζεται κάποια ομάδα, μας ενοχλεί ότι υποβιβάστηκε η δική μας τρεις φορές με δόλιους τρόπους. Ούτε θα μπούμε στη διαδικασία να ψάξουμε να βρούμε το δίκιο μας. Άλλωστε το δίκιο, μας το έχει δώσει ήδη ολόκληρη η φίλαθλη κοινή γνώμη της Ελλάδος είτε το παραδέχεται είτε όχι.

Το μοναδικό που θα κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να πορευόμαστε με μοναδικό οδηγό μας τον μεγαλύτερο τίτλο που κατακτήσαμε στην ιστορία του συλλόγου μας, τον τίτλο της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

ΥΓ: Πώς τα φέρνει η ζωή καμία φορά. Λίγες μέρες μετά τη σημερινή απόφαση θα έρθει ένας εκπρόσωπος αυτών που έριξαν τον ΗΡΑΚΛΗ να βραβεύσει την ομάδα μας γιατί πήρε το πρωτάθλημα της Γ εθνικής όπου αυτός και η συμμορία του μας έστειλε να αγωνιζόμαστε. Δεν ξέρουμε αν είναι κάποιο αστείο ή αν οι διοικούντες του ΗΡΑΚΛΗ θα βάλουν τέτοιο αυτογκόλ, εμείς πάντως προτείνουμε σε αυτόν που θα έρθει εκ μέρους της επο, αν έρθει, να μεριμνήσει ώστε το τρόπαιο που θα απονείμει να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο ώστε να χωράει ευκολότερα στον πρωκτό του!».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή