Βεντέτα χούλιγκαν ΟΣΦΠ και ΠΑΟ βλέπει η αστυνομία στα επεισόδια στο Παπαστράτειο

Print Friendly, PDF & Email

Η Διεύθυνση Αθλητικής Βίας εξετάζει τα επεισόδια μεταξύ οπαδών και βλέπει βεντέτα ανάμεσα στους σκληροπυρηνικούς των δύο «αιωνίων».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που προκύπτουν από την αστυνομία, η κατάταση το τελευταίο διάστημα στην οπαδική βία έχει εκτραχυνθεί επικίνδυνα, με τελευταίο κρούσμα την επίθεση στο Παπαστράτειο από χούλιγκαν με καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανάμεσα στους σκλυροπυρηνικούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού υπάρχουν πλέον ανοιχτοί λογαριασμοί και οι μεν προσπαθούν να χτυπήσουν τους δε σε κάθε ευκαιρία. Μάλιστα, οι αρχές έχουν στην διάθεσή τους βίντεο που δείχνει επίθεση με μαχαίρι σε νεαρή οπαδό των «πράσινων», η οποία εικάζεται ότι οδήγησε την κατάσταση στα άκρα.

Το βίντεο περνά από το μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να αναγνωριστούν πρόσωπα, όπως άλλωστε και όλο το υλικό που έχουν από την επίθεση στο Παπαστράτειο. Στους αστυνομικούς κύκλους εκφράζονται φόβοι ότι ο κύκλος της βίας θα συνεχιστεί, καθώς η κατάσταση είναι πλέον μη ελεγχόμενη. Ειδικότερα δε όσο το ντέρμπι των δύο ομάδων στο ποδόσφαιρο πλησιάζει, οι αρχές βρίσκονται σε… συναγερμό.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή