Βρέθηκε εγκλωβισμένος σε υπόνομο χωρίς να έχει ιδέα γιατί και πώς (video)

Print Friendly, PDF & Email

Η ιστορία ενός άνδρα στην περιοχή της Νουέβα Λεόν του Μεξικό έχει δημιουργήσει πάρα πολλά ερωτηματικά στις αρχές αλλά και… στον ίδιο. Και αυτό γιατί βρέθηκε σε έναν υπόνομο εγκλωβισμένος με το τελευταίο πράγμα που θυμάται να είναι ότι βρισκόταν στη δουλειά του την προηγούμενη μέρα το απόγευμα.

Και ναι, έχει συμβεί σε αρκετούς να ξυπνήσουν το επόμενο πρωί μετά από ένα γερό μεθύσι και να μην θυμούνται πολλά από το βράδυ που προηγήθηκε. Το να βρεθεί κάποιος σε έναν υπόνομο ωστόσο δεν συναντάται και πολύ συχνά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στα βίντεο που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στο ίντερνετ, περαστικοί από ένα δρόμο της πολιτείας Νουέβο Λεόν στο Μεξικό, άκουσαν τις φωνές ενός άνδρας που καλούσε για βοήθεια. Αυτές προέρχονταν από τον υπόνομο και μετά το αρχικό σοκ, φώναξαν την αστυνομία…

Οι άνδρες της που έφτασαν εκεί, αφού συνεννοήθηκαν μαζί του, του πέταξαν ένα φακό, προκειμένου να τον βοηθήσουν να βρει τον δρόμο προς το καπάκι που του είχαν ανοίξει.

Λίγο αργότερα ο 21χρονος κατάφερε να βγει στην επιφάνεια, φορώντας μόνο το εσώρουχό του. Όταν τον ρώτησαν πώς κατέληξε μέσα εκείνος ισχυρίστηκε ότι αδυνατούσε να θυμηθεί. Η ιστορία του έχει γίνει viral με πολλούς να μην πείθονται για την αλήθεια των λεγομένων του και να αμφισβητούν τη νηφαλιότητά του.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή