Γαβριηλίδης: «Ολοι θέλουν τελικό με κόσμο, θα σεβαστούμε όμως την Πολιτεία»

Print Friendly, PDF & Email

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης και αναφέρθηκε στα σενάρια περί διεξαγωγής του τελικού χωρίς κόσμο, αλλά και στην οριστικοποίηση της χρήσης του VAR στο συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα σενάρια διεξαγωγής του τελικού χωρίς κόσμο: «Πάντα ήμουν της άποψης οι αγώνες να διεξάγονται με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, αρκεί βεβαίως να υπάρχει ασφάλεια. Κάποιοι άλλοι χειρίζονται αυτό το θέμα όμως και δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια παρέμβαση. Μακάρι αν ήταν δυνατόν να μπορούσε να γίνει ο τελικός σε γεμάτο γήπεδο».

Για το αν θεωρεί πισωγύρισμα ενδεχόμενη διεξαγωγή του τελικού χωρίς κόσμο: «Δεν είναι σωστό και ωραίο αυτό που ζήσαμε τότε (σ.σ. στον κεκλεισμένων των θυρών τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός το 2016). Εκτός αυτού, είχαμε και πάλι κάτι ψιλοεπεισόδια έστω με αυτούς τους λίγους που ήταν στο γήπεδο».

Για τους λόγους που η Πολιτεία εμφανίζεται να θέλει διεξαγωγή τελικού χωρίς κόσμο: «Ξεκάθαρη εικόνα θα έχουμε μετά την σύσκεψη της Πέμπτης. Πιθανώς έχουν κάποιες πληροφορίες. Δεν νομίζω, πάντως, ότι υπάρχει άνθρωπος που θα προτιμούσε έναν τελικό που να μην είναι γιορτή και χωρίς τον όσο δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο».

Για τη χρήση VAR στον τελικό: «Είναι ένα επιπλέον βήμα για καλύτερη και πιο ομαλή διεξαγωγή του τελικού. Αυτές τις πληροφορίες έχω κι εγώ, την Πέμπτη θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα».

Για την πρόταση της ΑΕΚ για τελετουργικό αφιερωμένο στην ποντιακή γενοκτονία: «Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα, όμως, η Επιτροπή θα πάρει την απόφαση».

Για το αν είχε επαφή με τις δύο ομάδες: «Σε προσωπικό επίπεδο ναι, όμως, όλοι περιμέναμε μετά τις γιορτές τη σύσκεψη».

Για την ταύτιση απόψεων των δύο ομάδων σχετικά με την παρουσία κόσμου: «Δεν νομίζω ότι οι δύο ομάδες έχουν θέμα μεταξύ τους. Έχω την εντύπωση ότι όλοι θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στον τελικό. Αν η Πολιτεία έχει κάποιες διαφορετικές πληροφορίες, όμως, πρέπει να το σεβαστούμε».

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή