Γιαννακόπουλος: «Κανένας από τη διοίκηση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ»

Print Friendly, PDF & Email

Ο διοικητικής ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη κατέστησε σαφές πως δεν θα επιτρέψει ξανά στη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και στους αδελφούς Αγγελόπουλους να έρθουν στο ΟΑΚΑ, καθώς δεν απάντησαν στην προσπάθειά του να επικοινωνήσει μαζί τους για να τους ενημερώσει ότι θέλει να ακολουθήσει την αποστολή των «πράσινων» στο ΣΕΦ για τον 2ο τελικό της Α1 μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον αέρα του «ΣΠΟΡ FM 94,6»:

Για τον λόγο που δεν πήγε στο ΣΕΦ: «Βεβαίως και είχα σκοπό να πάω παρά τα απειλητικά μηνύματα από ανώνυμους και επώνυμους Ολυμπιακούς. Επικοινώνησα με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Ζήτησα να διασφαλίσει ότι όπως έρχεται η διοίκηση του Ολυμπιακού και δεν γίνεται ποτέ τίποτα. Έχουν έρθει, έχουν κάνει νίκες, έχουν πάρει πρωταθλήματα και δεν έχει ανοίξει μύτη.

Πέρυσι στο τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ άκουσα το ματς στο ραδιόφωνο, γιατί έγινε ένα ντου από ανθρώπους που καθόντουσαν κοντά μου. Αναγκαστήκαμε να ακούσουμε το ματς στα αποδυτήρια εκεί. Δεν ήθελα να περάσω τέτοια ταλαιπωρία και να θέσω την προσωπική μου ασφάλεια σε κίνδυνο. Ζήτησα από τον κ. Αγγελόπουλο να μου διασφαλίσει ότι θα έχω την απαραίτητη ασφάλεια. Ό,τι απάντηση πήρατε εσείς, πήρα και εγώ. Δεν πήρα ποτέ απάντηση. Δεν μου είπε τίποτα. Ως εκ τούτου θέλω να πιστεύω ότι ξέρουν ότι δεν θα ξαναέρθει κανένας από τη διοίκηση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ».

Για τους επώνυμους Ολυμπιακούς, που του έστειλαν απειλητικά μηνύματα: «Όταν λέω επώνυμους Ολυμπιακούς δεν εννοώ από ανθρώπους από την ομάδα, αλλά από ανθρώπους με το όνομά τους, που είναι γνωστοί στον κόσμο του Ολυμπιακού».

Για το αν ο Παναθηναϊκός Superfoods θα αποχωρήσει από το ΣΕΦ σε περίπτωση που τα πράγματα ξεφύγουν:
«Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κομισάριος και διαιτητές. Αν γίνει κάτι εκτός των επιτρεπτών ορίων θα πάρουν εκείνοι την απόφαση και δεν θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός να κάνει κάτι από μόνος του».

Για το αν υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα με την Euroleague: «Προς το παρόν όχι, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή