Στον ΟΠΑΠ με τα τρόπαια της εφετινής σεζόν οι ομάδες του Παναθηναϊκού Α.Ο.  – Οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου γιόρτασαν τους τίτλους μαζί με τον Μεγάλο Χορηγό τους

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, και ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, με τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού Α.Ο., Παναγιώτη Μαλακατέ, αθλητές και μέλη των προπονητικών επιτελείων του συλλόγου.
Print Friendly, PDF & Email

Στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ βρέθηκαν οι ομάδες του Παναθηναϊκού Α.Ο., προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί με τον Μεγάλο τους Χορηγό, τους τίτλους που κατέκτησαν την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Τα τρόπαια του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στις επιτυχίες  τους, ο ΟΠΑΠ τίμησε την πρωταθλήτρια ομάδα στο βόλεϊ γυναικών, το βόλεϊ ανδρών, που κατέκτησε το League Cup και το Super Cup, την κυπελλούχο ομάδα στο μπάσκετ γυναικών και τις ομάδες ποδοσφαίρου σάλας (Futsal) ανδρών και ποδοσφαίρου γυναικών, που ανέβηκαν στην 1η Κατηγορία.

Αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, και ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, υποδέχθηκαν αντιπροσωπείες των ομάδων μαζί με τα τρόπαιά τους, καθώς και εκπροσώπους της διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Οδυσσέας Χριστοφόρου, Γιάννης Ρόκκας, Παναγιώτης Μαλακατές και Δημήτρης Βρανόπουλος με μέλη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Οι αθλητές, οι αθλήτριες και οι προπονητές μίλησαν για τις επιτυχίες της σεζόν που ολοκληρώθηκε και ευχαρίστησαν τον ΟΠΑΠ για τη στήριξη σε κάθε τους βήμα.

Αθλητές και προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας (Futsal)

Δείτε το βίντεο:

Οδυσσέας Χριστοφόρου, Γιάννης Ρόκκας, Παναγιώτης Μαλακατές και Δημήτρης Βρανόπουλος με μέλη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο.
Αθλητές της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο.

 

Αθλήτριες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο.
Αθλήτριες της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού Α.Ο.
Οδυσσέας Χριστοφόρου, Γιάννης Ρόκκας, Παναγιώτης Μαλακατές και Δημήτρης Βρανόπουλος με μέλη της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας (Futsal)
Η ομάδα του ΟΠΑΠ με τους αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή