Γιούχτας: “Το κακό έχει παραγίνει με τις διαιτησίες στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Γιούχτας μπορεί να κέρδισε 2-0 τον Πανακρωτηριακό για τη Γ’ εθνική, όμως με αφορμή τη διαιτησία του Σταυρουλάκη (Ρεθύμουν) εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας γενικά για τις διαιτησίες της φετινής χρονιάς, υποστηρίζοντας πως “το κακό έχει παραγίνει”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο. ΓΙΟΥΧΤΑ ΑΡΧΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Φτάνει πια! Στον Γιούχτα δεν συνηθίζουμε να διαμαρτυρόμαστε για τις διαιτησίες όμως στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον λεγόμενο και «κρητικό όμιλο» το κακό έχει παραγίνει. Αφουγκραζόμενοι την οργή και την αγανάκτηση του φίλαθλου κόσμου μας, εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για τα συνεχιζόμενα διαιτητικά σφάλματα εις βάρος της ομάδας μας, τα οποία μας στερούν βαθμούς αλλά μας υποχρεώνουν και σε απώλειες ποδοσφαιριστών σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα.

Η σημερινή διαιτησία στον αγώνα με τον Πανακρωτηριακό (Ραφαήλ Σταυρουλάκης της Ένωσης Ρεθύμνου) αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αποβάλλοντας με εντελώς άδικη και αδικαιολόγητη κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή μας Σενάντ Μπάιριτς και υποχρεώνοντάς μας να αγωνιστούμε με 10 παίκτες σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Αυτή η απόφαση αποτελεί το αποκορύφωμα μιας σειράς διαιτητικών σφαλμάτων με ακυρώσεις γκολ με ανύπαρκτα οφσάιντ, πέναλτι που θα έπρεπε να έχουν δοθεί, άδικες αποβολές σε προηγούμενα ματς.

Ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με τη διαιτησία και ευελπιστούμε σε δικαιότερες διαιτησίες στο μέλλον για το καλό του κρητικού ποδοσφαίρου”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή