Δεν πάει στο πειθαρχικό όργανο της Super League ο Κομίνης για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Print Friendly, PDF & Email

Μπορεί η Super League να κάλεσε τον Γιώργο Κομίνη να δώσει το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά όσα έγιναν στην Τούμπα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που δεν ολοκληρώθηκε, όμως ο διαιτητής της ΕΠΣ Θεσπρωτίας δεν θα δώσει το παρών στη διαδικασία.

Με επιστολή του στο πειθαρχικό όργανο της Super League ο Κομίνης επικαλείται οικογενειακούς λόγους για την απουσία του, τονίζοντας ότι επιβεβαιώνει ρητά όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

Την 14.03.2018 μου γνωστοποιήθηκε με τηλεομοιοτυπία κλήση μάρτυρα από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Οργανο, επί πειθαρχικής υποθέσεως της αρμοδιότητας σας, αφορώσης σε διερευνώμενα πειθαρχικά αδικήματα, τα οποία φέρονται τελευθέντα κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος διεξήχθη και δεν ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Τούμπας Θεσσαλονίκης, την 11.03.2018 και ώρα 19:30 μ.μ. στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Δυστυχώς, προσωπικοί-οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να παραβρεθώ αυτοπροσώπως ενώπιον Σας κατά την εξέτασή της ως άνω υπόθεσης.

Επιβεβαιώνω, όμως, ρητά αναφέρομαι στο περιεχόμενο του από 11.03.2018 Φύλλο Αγώνος, το οποίο σύνταξα και στο οποίο με σαφήνεια περιγράφονται όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια του ως άνω ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ηγουμενίτσα 15η Μαρτίου 2018

Με εκτίμηση

Γεώργιος Κομίνης

Διεθνής Διαιτητής

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή