Διαδικτυακό ξέσπασμα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για το ευρωπαϊκό κάζο!

Print Friendly, PDF & Email

Οργισμένοι είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της ομάδας από την Εστερσουντ, κάτι που εξέφρασαν σε απολογητική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο Facebook.

Ακολουθούν κάποια χαρακτηριστικά σχόλια:

«Μας ντροπιάσατε….. γελάνε και οι πέτρες μαζί μας!!! ΜΟΝΟ το πρωτάθλημα τώρα ο στόχος. Φέρτε πίσω τον Ίβιτς, τον Βιερίνια..φέρτε και Έλληνες όπως τον Σταφυλίδη, τον Παπαδόπουλο…. επιτέλους μας σκάσατε!!!!!».

«Καταφέρατε να φύγουν όλοι οι Έλληνες παίκτες γιατί οι απαιτήσεις είναι υψηλές και οι Έλληνες δεν θα τα κατάφερναν και μπήκαν οι 11 παίκτες χτες και θαρρείς έκαναν αγγαρεία καθόλου πάθος και άρα κανένα ΣΕΒΑΣΜΟ στην φανέλα που φορούν και αντιπροσωπεύει εκατομμύρια φιλάθλους .ΝΤΡΟΠΗ αντιστρέψτε την υφισταμένη κατάσταση πριν είναι πολύ αργά ,πλαισιώστε την με ανθρώπους που νοιώθουν από μπάλα και όχι από <δημοσίους> υπάλληλους».

«Καληνύχτα εκεί στην ΠΑΕ, πάτε να βρείτε αυτούς που ευθύνονται στο Βέλγιο & το Ισραήλ, ούτε ένας δεν γνωρίζει τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ούτε ένας δεν αξίζει από εσάς να παίζει με τν ΠΑΟΚ. Υγ.Ιβαν ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ΠΑΕ, είναι ιδέα, πάθος, αγάπη, για πολλούς μας, όσοι τα ένιωθαν αυτά τους τελείωσες εσύ κ ο περίγυρος σου, έσωσες τν ΠΑΟΚ πριν 2 χρόνια μην τν αποτελειώνεις σήμερα…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή