Ενας Ολλανδός, ένας Ιταλός και ένας Αυστριακός σε ΑΕΚ, Αρη και Ατρόμητο

Print Friendly, PDF & Email

Γνωστοί έγιναν και οι διαιτητές στους αγώνες των τριών ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κραϊόβα στη Ρουμανία ορίστηκε ο Ολλανδός, Ντένις Χίγκλερ. Ο 33χρονος ρέφερι διηύθυνε πρόσφατα τον ολλανδικό Σούπερ Καπ ανάμεσα στον Αγιαξ και την Αϊντχόφεν (2-0), ενώ έχει στο ενεργητικό του 162 αγώνες στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας. Στην Ευρώπη έχει πέντε ματς σε προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και ένα σε ομίλους της ίδιας διοργάνωσης. Πρώτη φορά ορίζεται ελληνικό σύλλογο.

Στο παιχνίδι του Αρη με τη Μόλντε στη Νορβηγία η UEFA θα στείλει τον Μουρίτσιο Μαριάνι. Ο 37χρονος Ιταλός έχει σφυρίξει 70 αγώνες στη Serie A, ωστόσο μόλις φέτος έγινε διεθνής και το πρώτο παιχνίδι που πήρε σε ευρωπαϊκό επίπεδο ήταν το Μακάμπι Χάιφα – Στρασβούργο 2-1 στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης.

Τέλος, τον αγώνα του Ατρόμητου με τη Λέγκια στην Πολωνία θα διευθύνει ο Αυστριακός, Μάνουελ Σιτενγκρούμπερ. Ο 36χρονος ρέφερι έχει στη χώρα του παίξει σε 124 αγώνες πρώτης κατηγορίας. Σε διεθνές επίπεδο έχει δύο αγώνες σε προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, επτά σε προκριματικά του Γιουρόπα και δύο σε ομίλους του Γιουρόπα. Πρώτη φορά διευθύνει αγώνα ελληνικού συλλόγου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή