Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα του τρίτου τελικού στο χάντμπολ για τον Ολυμπιακό

Print Friendly, PDF & Email
Αναλυτικά περιέγραψε ο διαιτητής του τρίτου τελικού του πρωταθλήματος χάντμπολ τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.Με την ομάδα του Ολυμπιακού να κινδυνεύει με τιμωρία.

Αναλυτικά όσα γράφτηκαν από τους διαιτητές: «Στο 42:41 του αγώνα το παιχνίδι διεκόπη για 3:15 γιατί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στην κερκίδα πίσω από το τέρμα πέταξαν νερά στον διαιτητή Τσακώνα Δημήτριο. Αφού καθαρίστηκε και το γήπεδο το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Με τη λήξη του αγώνα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι του γηπεδούχου σωματείου για να πανηγυρίσουν με την ομάδα τους. Ακολουθεί αναλυτική έκθεση».

Ο παρατηρητής  του αγώνα έχει γράψει: 1) «Συμφωνώ με τα ανωτέρω. 2) α) Στο 32:07 διεκόπη το παιχνίδι από τον παρατηρητή Μεϊμαρίδη γιατί φίλαθλοι του Ολυμπιακού ανάρτησαν δύο πανό που έγραφαν τα εξής: «Τα μισά σου τμήματα παίζουν Α2, στο μπουρδ€λο της ΕΟΚ είπατε αντίο. β) Τις μάνες σας γ@μ@μ€ με 20 ευρώ και στον ερασιτέχνη ψάχνω να σε βρω». Ο συνοδός του Ολυμπιακού Δαλέζιος Ιωάννης πήγε στην κερκίδα και έκανε συστάσεις στους φιλάθλους και το πανό μαζεύτηκε. 3) Στο 45’ του αγώνα διεκόπη για ένα λεπτό περίπου το παιχνίδι γιατί φίλαθλοι του γηπεδούχου σωματείου έβρισαν και έφτυναν το διαιτητή Τσακώνα Δημήτριο λέγοντάς του: «Σφύρα καλά πουτ@ν@ς γι€».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή