Εστιατόριο στην Κίνα κάνει έκπτωση ανάλογα με το μέγεθος του στήθους

Print Friendly, PDF & Email

Εναν απίστευτο τρόπο βρήκε εστιατόριο στην Κίνα για να προσελκύσει πελατεία: κάνει έκπτωση σε γυναίκες, ανάλογα με το μέγεθος του στήθους τους.

Ντόπιοι παραπονέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο όταν είδαν τη σχετική αφίσα στη βιτρίνα του εστιατορίου Trendy Shrimp, σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Χανγκτσόου.

Στην αφίσα υπάρχουν σκίτσα γυναικών με εσώρουχα και έχει τις εκπτώσεις που προσφέρονται στις γυναίκες ανάλογα με το στήθος τους. Εκείνες που είναι πιο «προικισμένες» σε αυτόν τον τομέα, πληρώνουν λιγότερο. Πολλοί διαμαρτυρήθηκαν ότι η αφίσα αυτή κάνει διακρίσεις ανάμεσα στις γυναίκες και έκαναν λόγο για χυδαία διαφήμιση.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του εστιατορίου, Λαν Σενγκάνγκ, υπερασπίστηκε την ιδέα που είχαν. «Η πελατεία αυξήθηκε κατά 20%. Κάποια κορίτσια που γνωρίσαμε ήταν πολύ υπερήφανα. Δεν είχαν τίποτα να κρύψουν», δήλωσε στην εφημερίδα Qianjiang Evening Post.

Επιπλέον, διαβεβαίωσε τον κόσμο ότι οι πελάτισσες μπορούν να απευθυνθούν σε σερβιτόρες για να εξασφαλίσουν την έκπτωσή τους και όχι σε άνδρες υπαλλήλους του μαγαζιού, ώστε να μην βρεθούν σε δύσκολη θέση.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή