Εφαγε πρόστιμο επειδή άφησε πράγματα έξω από το σπίτι της για τους φτωχούς!

Print Friendly, PDF & Email

Μια νοικοκυρά από την Αγγλία είδε έκπληκτη να της βεβαιώνεται πρόστιμο 75 λιρών (85 ευρώ) όταν άφησε έξω από το σπίτι της μια βαλίτσα με ρούχα, μερικούς ανεμιστήρες και ένα ψυγειάκι για να τα πάρει όποιος τα χρειαζόταν.

Μόνο που η δημοτική αστυνομία του Νότιγχαμ είχε άλλη άποψη, θεωρώντας τα πράγματα «σκουπίδια» και τιμωρώντας τη για ρύπανση!

Αυτά έπαθε η 41χρονη Sally Holmes από την καλή της την καρδιά και παρά το γεγονός ότι έσπευσε να διαμαρτυρηθεί, οι δημοτικοί άρχοντες επέμειναν στην απόφαση του δημοτικού αστυνομικού.

«Είχα πράγματα χρήσιμα για άλλους και έχω δει να τα παίρνουν ακόμα και για ανακύκλωση», λέει η ίδια σε τοπικό μέσο του Νότιγχαμ («Nottingham Post»), «προσπαθούν απλώς να μαζέψουν χρήματα από τον κόσμο. Είναι γελοίο και εξοργιστικό».

Και λέει μάλιστα πως δεν τα είχε διασκορπίσει, για να την κατηγορούν για σκουπίδια, αλλά ήταν στοιβαγμένα με τάξη έξω από το σπίτι της. Και επειδή αρνείται να πληρώσει το «παράλογο πρόστιμο», όπως το λέει, πλέον απειλείται με δικαστήριο και πρόστιμο 2.500 λιρών.

Οι δημοτικές υπηρεσίες της πόλης αρνήθηκαν πάντως να σχολιάσουν στην εφημερίδα…

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή