Η δράση στο Markopoulo Park συνεχίζεται με νέα ώρα έναρξης – Στις 14:00 η πρώτη ιπποδρομία της Κυριακής

Print Friendly, PDF & Email

Με νέα ώρα έναρξης, τις 14:00, θα διεξαχθεί την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου η έκτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εννέα αμφίρροπες κούρσες με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Μεγάλα κέρδη περιμένουν κι αυτή την Κυριακή όσους προβλέψουν σωστά τους νικητές σε μια ή συνεχόμενες ιπποδρομίες. Συγκεκριμένα, προσφέρονται ΣΚΟΡ 3 από την 1η έως και την 3η ιπποδρομία , ΣΚΟΡ 6 από την 4η έως και την 9η ιπποδρομία, καθώς και δύο ΣΚΟΡ 4 από την 2η έως την 5η και από την 6η έως την 9η ιπποδρομία. Παράλληλα, συνεχίζεται η επιδότηση των 2.000 ευρώ στο ΓΚΑΝΙΑΝ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

1ο Markopoulo Park Handicap με έπαθλο 12.000 ευρώ

Τα βλέμματα των φιλίππων αναμένεται να μαγνητίσει η 7η ιπποδρομία, το 1ο Markopoulo Park Handicap, με έπαθλο 12.000 ευρώ που θα διεξαχθεί στα 1.400 μέτρα με την συμμετοχή οκτώ ίππων.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η 8η ιπποδρομία που θα πραγματοποιηθεί στην απαιτητική απόσταση των 2.100 μέτρων με την εκκίνηση να δίδεται μπροστά από τις κερκίδες.

Οι ιπποδρομίες θα μεταδοθούν απευθείας από το Kontra Channel και το High TV.

Χειροποίητες αποκριάτικες μάσκες για τους μικρούς φίλους

Πολλές δραστηριότητες, βιωματικά και επιτραπέζια παιχνίδια περιμένουν στο ανανεωμένο Family Club τους μικρούς επισκέπτες του Μarkopoulo Park. Αυτή την Κυριακή, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους φτιάχνοντας χειροποίητες μάσκες για τις Απόκριες.

Το ανακαινισμένο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου προσφέρει νέο a la carte menu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό μενού.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή