Η μουσική του γείτονα τούς χάλασε το σεξ και τον… άφησαν παράλυτο

Print Friendly, PDF & Email

Ένα ζευγάρι στο Λίβερπουλ, μετά από κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, έκανε άγριο και κυρίως θορυβώδες σεξ. Ο γείτονάς τους δεν τους ενόχλησε αλλά προσπάθησε με τον τρόπο του να προστατευτεί από τις ερωτικές κραυγές τους. Έτσι λοιπόν έβαλε δυνατά μουσική ώστε να μην τους ακούει.

Ο 39χρονος Ryan Mutch και η 34χρονη φίλη του Natalie Brabin, ωστόσο, ενοχλήθηκαν πολύ από αυτή την κίνηση, καθώς ο 45χρονος Colin Otty τους… χάλασε τη στιγμή. Τότε οι δυο τους σηκώθηκαν, πήγαν στο διπλανό διαμέρισμα σε έξαλλη κατάσταση και άρχισαν να βρίζουν χυδαία τον γείτονά τους. Εκείνος για να μην κάνει τα πράγματα χειρότερα δεν αντιδρούσε.

Η παθητικότητά του φαίνεται να τους εξόργισε ακόμα πιο πολύ και άρχισαν να τον χτυπούν βάναυσα. Ένα από τα χτυπήματα, ωστόσο, του άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή. Η Brabin κρατούσε ακινητοποιημένο τον Otty και ο Mutch άσκησε πίεση στο λαιμό του άτυχου άνδρα με αποτέλεσμα να σπάσει ένα σπόνδυλος, αφήνοντάς τον τετραπληγικό. Ακολούθως έσυραν το θύμα τους στη βάση μιας σκάλας για να δείξουν ότι έπεσε μόνος του, συνεχίζοντας να τον χτυπάνε. Ο ξυλοδαρμός τελείωσε μόνο όταν η γυναίκα είπε στον σύντροφό της «εντάξει τώρα, έφαγε αρκετές».

Όπως μετέδωσε η liverpoolecho.co.uk, η μαρτυρία του θύματος στο δικαστήριο ήταν συγκλονιστική: «Φανταστείτε να ξυπνάτε το πρωί, και αυτό είναι όλο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ανοίξω τα μάτια μου. Δεν μπορώ καν να σηκώσω το κεφάλι μου από το μαξιλάρι. Είμαι παράλυτος. Η επίθεση αυτή κατέστρεψε ολοκληρωτικά τη ζωή μου. Θα είμαι αιχμάλωτος στο κορμί μου μέχρι να πεθάνω».

Το δικαστήριο καταδίκασε σε 12 χρόνια φυλάκιση τον Mutch για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης με πρόθεση και σε τρία χρόνια την 34χρονη σύντροφό του, επειδή κρίθηκε ότι στην περίπτωσή της δεν υπήρχε πρόθεση.

ΠΗΓΗ: newsbeast

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή