Θεριακλής χιμπαντζής κάπνιζε τσιγάρο που του πέταξαν επισκέπτες ζωολογικού κήπου

Print Friendly, PDF & Email

Ένα βίντεο που δείχνει έναν θηλυκό χιμπαντζή να καπνίζει σαν θεριακλής, όντας μέσα τον χώρο του ενός ζωολογικού κήπου στην Κίνα, έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση, ειδικά στους χρήστες των social media.

Κάποιοι τουρίστες φαίνεται να πέταξαν το τσιγάρο στο γρασίδι, με το 15χρονο ζώο να το παίρνει στα χέρια του και να δείχνει ότι κατέχει την… τέχνη του καπνίσματος.

Η είδηση έγινε γνωστή, όταν ο 13χρονος «σύζυγος» του χιμπατζή απαθανατίστηκε σε ένα άλλο βίντεο να επιτίθεται σε έναν εργαζόμενο του ζωολογικού κήπου Hefei Wildlife Park, στην προσπάθειά του να δραπετεύσει από εκεί, τον προηγούμενο Ιούλιο.

«Ένα τσιγάρο δεν θα κάνει κακό στην υγεία της. Οι άνθρωποι καπνίζουν για δεκάδες χρόνια», υποστήριξε ένας υπάλληλος του ζωολογικού κήπου στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων, The Paper, όπως αναμεταδίδει η Daily Mail.

Ο ίδιος υπάλληλος εξήγησε ότι ήταν δύσκολο για το προσωπικό να παρακολουθεί τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών του ζωολογικού κήπου και να τους ελέγξει, ώστε να μην προχωρούν σε κινήσεις όπως αυτή. «Έχουμε δεκάδες χιλιάδες τουρίστες την ημέρα, αλλά όχι περισσότερους από 100 εργαζόμενους», υποστήριξε.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή