Θύρα 4: «Πανηγυρίζουν το πιο χάρτινο πρωτάθλημα όλων των εποχών»

Print Friendly, PDF & Email

Αιχμηρή ανακοίνωση της Θύρας 4 με αφορμή τον τελικό κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη εβδομάδα. Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ χαρακτηρίζουν «χάρτινο το πρωτάθλημα» της ΑΕΚ και υποστηρίζουν πως στο κύπελλο θα φανεί ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καλεί όλο τον ασπρόμαυρο λαό να έρθει στην Τούμπα στον αγώνα με τον Πλατανιά το Σάββατο, 5/5/2018, στις 7 το απόγευμα για να χειροκροτήσει τους αληθινούς πρωταθλητές της φετινής χρονιάς και να δώσει μία μικρή γεύση από το πάρτι που θα γίνει στον ερχόμενο τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Ερχόμαστε τρελαμένοι για να πάρουμε το κύπελλο και φέτος και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, τα υπόλοιπα θα γίνουν έτσι όπως πρέπει και εκεί που πρέπει. Οι «θέλουμε το πρωτάθλημα να κρίνεται στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια» πανηγυρίζουν το πιο χάρτινο πρωτάθλημα όλων των εποχών χειρότερα και από τα αδέρφια τους τους γαύρους. Ο ασπρόμαυρος χείμαρρος θα πλημμυρίσει τα πάντα στο διάβα του. Ομάδα και λαός θα δείξουν στους ψευτοπρωταθλητές μέσα στην έδρα τους στο ΟΑΚΑ ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής εντός και εκτός των γηπέδων.

Εγγραφές καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου Π.Πατρών Γερμανού 39 με απαραίτητο αντίγραφο ταυτότητας όπου θα αναγράφεται πάνω και ο αριθμός αμκα.

ΥΓ: “Ούτε Βούλγαροι, ούτε Τούρκοι, ούτε Βόρειοι-Νότιοι,
Επιτέλους Αδέρφια Χριστιανοί Ενωμένοι Έλληνες”. Αυτά τα ξεφτιλίκια μόνο εσείς…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή