Ο Ρόκι έδειξε στην ίδια φάση δύο κόκκινες κι ένα πέναλτι, κλοπή λένε στον Αγιαξ

Print Friendly, PDF & Email

Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ματς της φετινής σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, Τσέλσι και Αγιαξ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 4-4 στο Λονδίνο την Τετάρτη το βράδυ.

Ο Αγιαξ προηγήθηκε στο 1-4, όμως η Τσέλσι επέστρεψε στο ματς. Καθοριστική ήταν η φάση του 68ου λεπτού, όπου ο Ιταλός διαιτητής Τζιανλούκα Ρόκι απέβαλλε δύο παίκτες του Αίαντα και υπέδειξε πέναλτι υπέρ των Αγγλων.

Συγκεκριμένα στο 68′ ο Μπλιντ έκανε σκληρό τάκλιν στον ‘Ειμπραχαμ, αλλά ο Ρόκι όμως άφησε πλεονέκτημα. Στην εξέλιξη της φάσης ο Χάντσον-Οντόι σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Φέλτμαν και καταλογίστηκε πέναλτι.

Ο Ιταλός ρέφερι εκτός από την εσχάτη των ποινών, έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Μπλιντ για το μαρκάρισμα που είχε προηγηθεί, αλλά και δεύτερη κίτρινη στον Φέλτμαν για το χέρι εντός της περιοχής!

Οι παίκτες της ολλανδικής ομάδας, «βράζουν» για τη διαιτησία του αγώνα και μάλιστα ο Ντούσαν Τάντιτς μίλησε για κλοπή της νίκης:

«Ολοι είδαν τον Αγιαξ και το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζουμε, όμως, ένας άνθρωπος ήρθε και μας έκλεψε όλο το παιχνίδι. Είμαστε απογοητευμένοι…”

Η φάση της διπλής αποβολής και του πέναλτι μετά το 3:00

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή