Αρχική SocceroPolis Life Κτηνωδία στην Κρήτη: «Σούβλισαν» γατάκι τη Μεγάλη Παρασκευή

Κτηνωδία στην Κρήτη: «Σούβλισαν» γατάκι τη Μεγάλη Παρασκευή

Print Friendly, PDF & Email

Μια ακόμη αποτρόπαιη πράξη εναντίον ενός ανυπεράσπιστου ζώου καταγράφηκε τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με το patris.gr, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, νεαρός Ηρακλειώτης μπήκε σε κτηνιατρείο κρατώντας στο χέρι του ένα μικροσκοπικό γατάκι που είχε στην κοιλιά του περασμένο ένα ξυλάκι από σουβλάκι.

Το είχε βρει πεταμένο στον δρόμο και έτρεξε να βρει ένα κτηνίατρο μήπως προλάβει να το σώσει.

Εκείνη την ώρα στον χώρο βρισκόταν ένα ζευγάρι που είχε πάει τον σκύλο του να γεννήσει και ο κτηνίατρος Γιώργος Πιπεράκης που άμεσα περιποιήθηκε το άτυχο ζώο του αφαίρεσε το ξύλο και του έδωσε αντιβίωση.

Ο κτηνίατρος Γιώργος Πιπεράκης που περιέθαλψε το γατάκι είπε «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ήταν ένα αποκρουστικό θέαμα. Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι υπάρχει άνθρωπος που έκανε κάτι τέτοιο σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα και όμως υπάρχει».

Το ζευγάρι που βρισκόταν στο κτηνιατρείο και είδε την κατάσταση του γατιού, που δεν έχει ηλικία πάνω από 1,5 μήνα, αποφάσισε να το υιοθετήσει.

Ο Παναγιώτης Κατσιμπίρης και η σύζυγός του Αθηνά, οι οποίοι έχουν 5 παιδιά, ονόμασαν το γατάκι Λίλιαν

«Είχαμε την αγωνία να πάει καλά η γέννα του σκύλου μας και αυτό που ζήσαμε στο κτηνιατρείο δεν μπορούμε να το βγάλουμε από το μυαλό μας. Μπαίνει μέσα ένα παλικάρι με ένα σουβλισμένο γατάκι. Το ξύλο από το σουβλάκι το είχαν περάσει από τη μια πλευρά της κοιλιάς μέχρι την άλλη. Κάποιοι το πέταξαν στο δρόμο να πεθάνει. Ήταν μια χουφτίτσα. Τι τους έκανε για να κάνουν κάτι τόσο φρικιαστικό;» είπαν στο patris.gr.

Η αντιβίωση λειτούργησε πολύ καλά. Το γατάκι μας ήδη νοιώθει καλά, τρώει, τρέχει, παίζει με τα παιδιά μας. Ο καθένας μας το ίδιο θε έκανε, θα το έπαιρνε σπίτι του. Είναι ένα άκακο πλάσμα που κακοποιήθηκε βάναυσα από ανθρώπους που δεν πρέπει να λέγονται άνθρωποι μας είπε ο Παναγιώτης, που το κρατάει συνεχώς στην αγκαλιά του και το χαϊδεύει».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή