Οι κορυφαίοι Έλληνες και Κύπριοι αναβάτες την Παρασκευή στον Ιππόδρομο

Print Friendly, PDF & Email

Ημέρα γιορτής μιας πολύ δυνατής συνεργασίας θα είναι η ερχόμενη Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, στον Ιππόδρομο Αθηνών, στο Μαρκόπουλο, όπου η Ιπποδρομίες ΑΕ, του ΟΠΑΠ, και η Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας θα παρουσιάσουν επισήμως τη στρατηγική τους συνεργασία.

Οι κυπριακές ιπποδρομίες διατίθενται για στοιχηματισμό εδώ και 1,5 μήνα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και σημειώνουν ήδη μεγάλη επιτυχία, καθώς ξεχωρίζουν για την πλούσια αγωνιστική δράση τους και τα μεγάλα κέρδη στους παίκτες του στοιχήματος.

Την Παρασκευή στον Ιππόδρομο θα βρίσκονται οι κορυφαίοι Έλληνες και Κύπριοι αναβάτες, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα, προσφέροντας ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης και συναρπαστικό θέαμα σε όλους όσοι θα βρεθούν στο Μαρκόπουλο.

Οι κυπριακές ιπποδρομίες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Οι κυπριακές ιπποδρομίες πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 15:30 και κάθε Κυριακή στις 15:00, στον ιππόδρομο της Λευκωσίας. Σε συνδυασμό με το «ραντεβού» κάθε Παρασκευής στο Μαρκόπουλο, οι φίλιπποι και οι παίκτες του στοιχήματος απολαμβάνουν πλέον τρεις ιπποδρομιακές συγκεντρώσεις με ελληνικό «χρώμα», κάθε εβδομάδα, και έχουν δυνατότητα συμμετοχής σε κοινό «κουμπαρά».

Το ενδιαφέρον για τις κυπριακές ιπποδρομίες είναι αυξημένο, καθώς είναι πολύ κοντά στα ελληνικά δεδομένα, με επίπεδες κούρσες σε χωμάτινο στίβο. Επιπλέον, δίνουν στους παίκτες από την Ελλάδα τη δυνατότητα συμμετοχής σε νέα παιχνίδια με σημαντικές αποδόσεις.

Τα κύρια χαρακτηριστικά των παιχνιδιών:

· Μεγάλες αποδόσεις για τους νικητές.
· Η μέση απόδοση για τη σωστή πρόβλεψη του νικητή (ΓΚΑΝΙΑΝ) είναι 7 ευρώ και για τη σωστή πρόβλεψη των δύο πρώτων ίππων ανεξαρτήτου σειράς (ΔΙΔΥΜΟ) είναι 30 ευρώ.
· Τα στοιχήματα ΣΟΥΙΝΓΚΕΡ, ΣΚΟΡ 4/ΣΚΟΡ 6 και ΤΖΑΚΠΟΤ 9 προσφέρονται με εγγυημένα ποσά 1.000 ευρώ, 5.000 ευρώ και 20.000 ευρώ, αντίστοιχα.
· Το ΤΖΑΚΠΟΤ 9 (το οποίο προσφέρεται με ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού στο 0,5 ευρώ) έχει μοιράσει έως και 1.000.000 ευρώ.

Η προσθήκη των κυπριακών ιπποδρομιών έχει εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, που περιλαμβάνει ήδη τις γαλλικές ιπποδρομίες (PMU), τις Βρετανικές και Ιρλανδικές κούρσες (GBI Racing) και τις ιπποδρομίες της Νοτίου Αφρικής (Phumelela).

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή