Παρέμβαση ΕΣΗΕΑ για τις μαζικές απολύσεις στην 24Media

Print Friendly, PDF & Email

Παρελθόν αποτελεί από εχθές από το Ραδιόφωνο 24/7 του ομίλου 24Media (και) ο Δημήτρης Μανιάτης.

Πρόκειται για ακόμα μία απόλυση που έλαβε χώρα στις ιστοσελίδες και το ραδιόφωνο του ομίλου της 24Media, μετά από αυτές του Κώστα Αρβανίτη, του Αλέξανδρο Κλώσσα και πολλών ακόμα δημοσιογράφων και τεχνικών.

Ο ίδιος, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Μόλις μου ανακοινώθηκε η απόλυσή μου από το Ραδιόφωνο 247, που κάναμε συντροφιά με τα Νέα του Κομισάριου.

Το επιχείρημα της διοίκησης ήταν πως έχω και άλλη εργασία- ως γνωστόν είμαι δημοσιογράφος στα Νέα- και ιεραρχείται σε αυτή την φάση να κρατηθούν στο ραδιόφωνο μόνον όσοι έχουν αποκλειστική απασχόληση σε αυτό.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους ακροατές και τους συναδέλφους στον σταθμό για τις μαγικές ώρες και μέρες, ενός εγχειρήματος που καταδικάστηκε πρόωρα και βεβιασμένα, πιθανώς και υπό την πίεση άλλων παραγόντων. Ψηλά το κεφάλι και σθένος στις μέρες που έρχονται».

Η περίπτωση αυτή των μαζικών απολύσεων οδήγησε στην αντίδραση της ΕΣΗΕΑ, η οποία με επίσημη ανακοίνωσή της καταγγέλλει τον όμιλο ζητώντας την επαναπρόσληψη όσων απομακρύνθηκαν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχεις ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τις ενέργειες της εργοδοσίας του Ρ/Σ 24/7, η οποία, τις τελευταίες μέρες, έχει προβεί σε μαζικές απολύσεις. Το Δ.Σ. ζητά την ανάκληση των απολύσεων αμέσως και δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα προασπίσει τα δικαιώματα των συναδέλφων εργαζομένων στον Ρ/Σ 24/7, με κάθε νόμιμο τρόπο».

Πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή