Παναιγιάλειος: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΠΟ για τον καταρτισμό των ομίλων

Print Friendly, PDF & Email

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, απέστειλε η διοίκηση του Παναιγιαλείου ενόψει της κατάρτισης των Ομίλων της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:
«Aξιότιμε κύριε πρόεδρε, πιστεύουμε πως θα σταματήσετε τα μέλη της Επιτροπής πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας που προσπαθούν εξυπηρετώντας μικροσυμφέροντα ομάδων των Ενώσεών τους, να δημιουργήσουν αυτό το «τερατούργημα», δηλαδή τον 5ο Ομιλο της νέας αγωνιστικής περιόδου (2018-2019) με το «πάντρεμα» των ομάδων από τα Δωδεκάνησα με εκείνες από την Αχαΐα και την Ηλεία.

Σας ενημερώνουμε πως αυτό το ενδεχόμενο βρίσκει κάθετα αντίθετες όλες τις ομάδες της περιοχής μας, καθώς θα σημειωθεί σημαντικότατη αύξηση των εξόδων μας (σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς θα «αγγίξουν» τις 50.000 ευρώ), τα οποία και αδυνατούμε να καλύψουμε.

Όπως είναι φυσικό και ευκολονόητο, θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να προασπίσουμε το δίκαιο των αιτημάτων μας.

(Σημ: Με την εν λόγω επιστολή διαμαρτυρίας ταυτίζονται απόλυτα και οι διοικήσεις των ομάδων Αχαΐας και Ηλείας, ήτοι των Διαγόρα Βραχνεΐκων, Πανμοβριακού, Πανηλειακού, Αστέρα Αμαλιάδας, Νίκη Τραγανού και ΠΑΟ Βάρδας)».

Πηγή: patragoal.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή