ΠΑΟΚ: “Τα πλοκάμια του Βαγγέλη Μαρινάκη αγγίζουν πλέον όλους τους τομείς της χώρας”

Print Friendly, PDF & Email

Στον ΠΑΟΚ πήραν θέση για την απόρριψη του αιτήματος που είχαν καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για προσωρινή διαταγή, εγείροντας ερωτηματικά για την αλλαγή του εισηγητή της προσφυγής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος κάνει λόγο για “ήσσονος σημασίας” εξέλιξη, ωστόσο επισημαίνει ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε στο ΣτΕ παραπέμπει σε αυτήν της ΕΕΑ, όπου υπήρξε επίσης αλλαγή μελών στη σύνθεσή της εν μέσω εκκρεμοδικίας.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Στη χώρα των θαυμάτων που ζούμε συνέβη και αυτό και φυσικά πλέον τίποτα δε μας εκπλήσσει.

Ο εισηγητής της προσφυγής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ΣτΕ, ο οποίος είχε ορισθεί την Παρασκευή 21/2 αντικαταστάθηκε αιφνίδια χθες Τρίτη 25/2.

Και- ω του θαύματος- σήμερα Τετάρτη, ανακοινώθηκε η απόρριψη του αιτήματος της προσωρινής διαταγής.

Διαδικασία που παραπέμπει ξεκάθαρα στις πρόσφατες πρακτικές της ΕΕΑ και την αλλαγή μελών της εν μέσω εκκρεμοδικίας από τον- χαριτωμένο στις χθεσινές φωτογραφίες- Λευτέρη Αυγενάκη που κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Τα πλοκάμια του Βαγγέλη Μαρινάκη πλέον αγγίζουν όλους τους τομείς της χώρας και όσο πιο αργά το αντιληφθούν όλοι τόσο πιο πολύ θα διολισθαίνει η Δημοκρατία (;).

Προφανώς η- ήσσονος σημασίας- εξέλιξη αυτή δεν αλλάζει την πρόθεσή μας να καταρρίψουμε τις φαντασιώσεις της καταγγελίας σε οποιοδήποτε κανονικό δικαστήριο όπως ήδη έχουμε προαναγγείλει”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή