Πρόβλημα με την ημερομηνία διεξαγωγής στο ΑΕΚ-Λαμία, προσκρούει στο 48ωρο

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΟ όρισε ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής στα πρώτα παιχνίδια για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο αγώνας ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης θα διεξαχθεί την Τετάρτη (3/4) και ώρα 19:00, ενώ το ΑΕΚ – Λαμία την ίδια ημέρα με ώρα έναρξης 21:30.

Στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ ωστόσο υπάρχει διότι η Λαμία αγωνίζεται ξανά τη Δευτέρα (1/4) εντός έδρας με τον Πανιώνιο για τη Super League.

Ο ΚΑΠ αναφέρει ρητά ότι δεν επιτρέπεται μία ομάδα να δίνει δύο αγώνες σε διάστημα 48 ωρών χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι ημέρες διεξαγωγής των παιχνιδιών: «Σε οποιαδήποτε περίπτωση, μια ομάδα δεν μπορεί να υποχρεωθεί να αγωνισθεί σε δεύτερο αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου Ελλάδος, πριν παρέλθουν δύο πλήρεις ημέρες από τη λήξη του πρώτου αγώνα, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι ημέρες διεξαγωγής του πρώτου και του δεύτερου αγώνα».

Κατόπιν τούτων είτε θα πρέπει να αναζητηθεί νέα ημερομηνία για το ΑΕΚ – Λαμία, είτε η Super League, η οποία έχει κάνει πολύ νωρίτερα τον ορισμό, θα δεχθεί να αλλάξει ημερομηνία στο Λαμία – Πανιώνιος.

Σημειώνεται πως η ΕΠΟ θα μπορούσε να μεταφέρει τον αγώνα ΑΕΚ – Λαμία την Πέμπτη (4/4) καθώς τόσο η Ενωση όσο και η ομάδα της Φθιώτιδας παίζουν ξανά για το πρωτάθλημα την Κυριακή 7 Απριλίου, επομένως σε αυτήν την ημερομηνία δεν προσκρούει πάνω στον κανονισμό. Ωστόσο, σε αυτήν περίπτωση ενδέχεται να υπάρξει πρόβλημα με την Αστυνομία διότι την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένος και ο αγώνας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με την Μπουντούτσνοστ.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιο πρόβλημα με τις ημερομηνίες είχε προκύψει τόσο πέρυσι όσο και στη φετινή διοργάνωση κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή