Σοκαριστικό βίντεο με οπαδούς του Ολυμπιακού που μαχαιρώνουν 22χρονη οπαδό του Παναθηναϊκού

Print Friendly, PDF & Email

Σοκ προκαλεί το βίντεο που αποτυπώνει τη στιγμή της επίθεσης με μαχαίρι ομάδας χούλιγκαν σε μια κοπέλα, οπαδό αντίπαλης ομάδας.

Το περιστατικό συνέβη προ 15 ημερών στο Ίλιον και ενώ η κοπέλα εργαζόταν (ως delivery) και οι δράστες αφού την έδειραν και την μαχαίρωσαν στο πόδι, της άρπαξαν και το κινητό και τα χρήματά της. Θεωρήθηκε τότε κοινή ληστεία αλλά στην πορεία η έρευνα έδειξε ότι η ηλικίας 22 ετών κοπέλα ήταν οργανωμένη οπαδός ομάδας. Ψάχνοντας στα social media οι αστυνομικοί βρήκαν ανηρτημένο και το βίαιο βίντεο που προέβαλε εν συνεχεια ο ΑΝΤ1 και το Πρώτο Θέμα και ήταν πλέον φανερο ότι επρόκειτο για οπαδικη βία και «βεντέτα». Θεωρείται δεν ότι η πρόσφατη επιθεση στο Παπαστράτειο (στον αγώνα πόλο γυναικών) έγινε σε αντίποινα για την επίθεση στη νεαρή στο Ίλιον.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 09:00 το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου σε άλσος στο Ίλιον και η επιθεση στο Παπαστράτειο στον Πειραιά σημειωθηκε στις 2 Μαρτίου. Η κοπέλα στο Ιλιον ήταν οπαδός του Παναθηναϊκου και σε αντίποινα οι χούλιγκανς του Παναθηναϊκού επέλεξαν να «πάρουν το αιμα τους πίσω» σε αγώνα πολο γυναικων του Ολυμπιακού

Στο πλαίσιο της βεντέτας εντάσσονται και άλλα επεισόδια και άλλα ανάλογα περιστατικά σε συνδέσμους οργανωμένων, όπως στου Παναθηναϊκού στο Περιστέρι ή στου Ολυμπιακού στην Καλλιθέα.

Πηγή: presspublica.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή