Συγκινημένος ο Γκάλης: «Η αγάπη του κόσμου είναι αυτό που μετράει»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Νίκος Γκάλης επέστρεψε στην Ελλάδα και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την είσοδό του στο Hall Of Fame και την αγάπη που λαμβάνει από τους Ελληνες φιλάθλους και όχι μόνο. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ αναφέρθηκε σε όσα βίωσε το τελευταίο τριήμερο στις ΗΠΑ, ενώ παρότρυνε τους διεθνείς να συνεχίσουν χωρίς φόβο στο Ευρωμπάσκετ!

«Ήταν και ακόμα καλύτερα από ότι φανταζόμουν, απίστευτο τριήμερο. Χαρήκαμε πάρα πολύ και εγώ και η οικογένειά μου. Γνωρίσαμε κόσμο, ήταν και μέλη από την ομάδα μου στο Σίτον Χολ. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ αυτές τις στιγμές. Είναι πολύ μεγάλη γιορτή στην Αμερική. Είναι η κορυφή για έναν μπασκετμπολίστα να τελειώσει έτσι την καριέρα του», είπε αρχικά στο αεροδρόμιο ο «Γκάνγκστερ» και πρόσθεσε:

«Νόμιζα ότι γύρισα από μια μεγάλη νίκη. Συγκινήθηκα. Η αγάπη του κόσμου είναι αυτό που μετράει. Όλες οι δόξες, όλα τα πρωταθλήματα. Η αγάπη μετράει. Είναι απίστευτο και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Με συγκινεί».

Τέλος αναφέρθηκε στην Εθνική: «Εύχομαι να τους έδωσα λίγη δύναμη για τη συνέχεια, μη φοβούνται τίποτα, να παίξουν το παιχνίδι τους».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή