Τάσος Δώνης στην ΕΡΑσπορ: “Το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Τάσος Δώνης, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, μίλησε στην ΕΡΑσπορ και στον Δημήτρη Μαλισιώβα, για την καριέρα του στο εξωτερικό, το ελληνικό πρωτάθλημα και την εθνική ομάδα.

Αναλυτικά ο παίκτης της γαλλικής Σταντ ντε Ρενς είπε:

«Κυνηγώ το όνειρό μου τα τελευταία 7 χρόνια, αφού έφυγα μικρός από τον Παναθηναϊκό για τη Γιουβέντους. Έμαθα πολλά στο Τορίνο. Η τακτική είναι  πολύ σημαντικό κομμάτι, καθώς το ποδόσφαιρο  εξελίσσεται συνεχώς. Όπου κι αν αγωνίστηκα προσπάθησα να εξελιχθώ  να δημιουργήσω. Ξέρω πού δεν είμαι καλός γι’ αυτό δουλεύω σκληρά,  ώστε πέραν της ταχύτητας που έχω να  τελειοποιήσω κι άλλα στοιχεία. Το γκολ που πέτυχα πέρυσι μέσα στην Μπάγερν στον Νόιερ πιστεύω πως είναι το καλύτερο που έχω πετύχει. Υπάρχει ένα δέος στη Γερμανία για την Μπάγερν κι εγώ ένιωσα περίεργα. Στόχος μου είναι να παίξω σε μεγάλες ομάδες.»

Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής 

«Το  πρωτάθλημα στην Ελλάδα  πιστεύω  πως θα το κατακτήσει ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός πως θα υπάρχουν πλεϊ οφ.Τον είδα στα ευρωπαϊκά ματς και θεωρώ πως είναι  μια συγκροτημένη ομάδα. Είδα στιγμιότυπα από το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που είναι δύο καλές ομάδες.»

Δύσκολη η επιστροφή – Κακεντρέχεια με τον αδελφό μου

«Στην Ελλάδα δεν θα επιστρέψω σύντομα γιατί μ’ αρέσει το εξωτερικό. Έφυγα μικρός και θέλω να πετύχω. Με ρωτούν αν θα γύριζα στον Παναθηναϊκό. Απαντώ, πως δεν το σκέφτομαι στο  άμεσο μέλλον.

Είναι βαρύ το επίθετο Δώνης, γιατί ο πατέρας  μου έκανε μεγάλη πορεία, αλλά εγώ δεν νιώθω ιδιαίτερη πίεση, αφού έφυγα νωρίς από την Ελλάδα. Αυτό όμως που συμβαίνει με τον αδελφό μου Χρήστο, νομίζω πως είναι   κακεντρέχεια. Ο Χρήστος αξίζει και παίζει   στον Παναθηναϊκό.  Εγώ θα ήθελα να έχω προπονητή τον πατέρα μου, γιατί είχα να μάθω πολλά.»

Υπομονή για την Εθνική

«Μετά την εποχή Σκίμπε νομίζω πως έγιναν λάθη γιατί βρεθήκαμε κοντά στην πρόκριση. Τα  πράγματα είναι δύσκολα γι’ αυτό πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Εμείς, η νέα γενιά, πρέπει να τα “δώσουμε” όλα, ώστε η Εθνική να επιστρέψει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού.»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή