Μέτριο ξεκίνημα για Βρέσκα, υποχώρησαν Διαμαντόπουλος και Ζαχαριάδης

Print Friendly, PDF & Email

Πέντε διαιτητές πραγματοποίησαν τη δεύτερη εφετινή τους εμφάνιση στην 5η αγωνιστική και ένας το ντεμπούτο του την εφετινή σεζόν.

Ο Βρέσκας έκανε μέτριο ποδαρικό και με το 7,80 που απέσπασε από τον Κώστα Ακρίδα για την απόδοσή του στο Ατρόμητος – Παναιτωλικός ξεκινάει στην κούρσα της βαθμολογίας από την προτελευταία θέση μαζί με τους Κουμπαράκη και Μανούχο.

Ο Σκουλάς βαθμολογήθηκε με 8,00 για το ματς Αρης – ΑΕΛ, ωστόσο παρέμεινε στην 23η και τελευταία θέση βελτιώνοντας απλά το μέσο όρο του, με τον Ηρακλη Τσίκινη βέβαια να τονίζει πως όντας διεθνής διαιτητής όφειλε να κάνει καλύτερη διαιτησία.

Στα χαμηλά στρώματα και ο Ευαγγέλου, 18ος στην κατάταξη μετά και το 8,00 που πήρε από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Πανιώνιος – Παναθηναϊκός, διότι υπέπεσε σε ένα σοβαρό λάθος σύμφωνα με τον κριτή του Master Ref.

Για δεύτερη σερί εμφάνιση ο Τζήλος βαθμολογήθηκε με 8,00 και έτσι δεν μπόρεσε να βελτιώσει τον μέσο όρο του και κατ’ επέκταση τη θέση του ισοβαθμώντας στην 15η μαζί με Βάτσιο και Τσαμούρη.

Ένα σοβαρό λάθος εντόπισε ο Ναούμ Μιντιούρης στη διαιτησία του Διαμαντόπουλο στο Ολυμπιακός – Λαμία. Για αυτό τον βαθμολόγησε με 8,10, επίδοση που του έριξε τον μέσο όρο και ως τούτου υποχώρησε στη 10η θέση της κατάταξης.

Με μικρά λαθάκια η απόδοση του Ζαχαριάδη στο ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης σύμφωνα με τον Ηρακλή Τσίκινη, ο οποίος τον βαθμολόγησε με 8,10 με συνέπεια ο διαιτητής της ΕΠΣ Μακεδονίας να υποχωρήσει 14ος.

Αμετάβλητη έμεινε η κορυφή αφού κανείς από την πρώτη εξάδα (Φωτιάς, Παπαπέτρου, Καραντώνης, Κομίνης, Σέζος, Τσαγκαράκης) δεν είχε παιχνίδι την 5η αγωνιστική.

Αναλυτικά η βαθμολογία των διαιτητών ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή