Τον είδε η γυναίκα του στην τηλεόραση με τη… δεύτερη γυναίκα του!

Print Friendly, PDF & Email

Φανταστείτε να κάθεστε αναπαυτικά στον καναπέ σας το βράδυ και να βλέπετε τηλεόραση με τα παιδιά σας και στα ξαφνικά να δείτε τον σύζυγό σας στην τηλεόραση.

Ο οποίος όχι μόνο βγήκε στην τηλεόραση χωρίς να το ξέρετε, αλλά στο πλάι του ήταν και μια άλλη γυναίκα. Όχι ό,τι γυναίκα να ναι, αλλά η νόμιμη δεύτερη σύζυγός του!

Αυτό έπαθε πράγματι η Βρετανή Helen Gundry παρακολουθώντας τηλεόραση με τον γιο της Alex και την κόρη της Daisy. Αντί να απολαύσουν βέβαια το κωμικό σόου των «Αντ και Ντεκ», όπου είχε σε ζωντανή σύνδεση έναν γάμο, η οικογένεια δεν πίστευε στα μάτια της.

Όταν αποκαλύφθηκε τελικά η αλήθεια, ο 39χρονος δίγαμος αρνήθηκε αρχικά πως ήταν παντρεμένος και με τις δύο γυναίκες. Στο δικαστήριο που σύρθηκε έπρεπε ωστόσο να πει την αλήθεια, την οποία ήξερε εξάλλου ο δικαστής βλέποντας τα πιστοποιητικά των δύο γάμων πάνω στην έδρα του.

Τον καταδίκασε τελικά να περάσει έξι μήνες πίσω από τα κάγκελα, μια απόφαση που χαροποίησε τη σύζυγό του. Την πρώτη σύζυγό του, Helen: «Ψευδόταν για τόσο πολύ καιρό, χαίρομαι λοιπόν που επιτέλους αποκαλύφθηκε».

Η Helen παντρεύτηκε τον Daniel το 1998 και χώρισαν το 2010, το 2016 ωστόσο είπαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Πού να το ήξερε η Helen πως στο μεσοδιάστημα ο πρώην άντρας της είχε γνωρίσει τη Sue, την οποία έσπευσε να παντρευτεί στις Σεϊχέλες. «Δεν είχαμε πάρει ποτέ διαζύγιο», είπε η Helen στη «Mirror», «είμασταν σε διάσταση μέχρι έναν χρόνο πριν, όταν με έπεισε να τα ξαναβρούμε».

Η ανύποπτη πρώτη σύζυγος σχολίασε μάλιστα στη σελίδα του Facebook της τηλεοπτικής σειράς («Saturday Night Takeaway»): «Μου άρεσε ο γάμος και οι έκπληκτοι καλεσμένοι, δεν μου άρεσε η εμφάνιση του άντρα μου που υποτίθεται πως δουλεύει στο Ντουμπάι να καταφτάνει με μια άλλη γυναίκα στο πλευρό του, μια γυναίκα που είχε χωρίσει υποτίθεται την περασμένη χρονιά».

Βλέπετε ο σύζυγος της είχε εξομολογηθεί τη σχέση του με τη Sue, καθώς τα είχαν όσο το ζευγάρι ήταν χωρισμένο. Ξέχασε όμως να της πει πως δεν την είχε χωρίσει το 2015, αλλά παρέμεναν ακόμα μαζί…

Η «Mirror» μας λέει πάντως πως οι δύο γυναίκες έγιναν φίλες κατά τη διάρκεια της δίκης, περιγράφοντας αμφότερες τον άντρα που μοιράζονταν μέχρι πρόσφατα ως «απολύτως ψυχάκια»…

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή